Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2182
De la 07 Ianuarie 2003
123125753
pnl

Femeie atacată în scara blocului

  • 3 September 2010, 23:00
În ziua de 20.08.2010, T. Ana de 62 ani, din municipiul Botoşani a sesizat în scris Poliţia Municipiului Botoşani, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 10.00, în timp ce a revenit din oraş, la domiciliu, intrând în holul de la parterul scării blocului unde locuieşte, a fost ajunsă din urmă de un tânăr necunoscut, care a lovit-o în zona cefei şi în acelaşi timp a prins cu o mână, de la spate, atât lănţişorul din aur pe care îl purta la gât, cât şi gulerul bluzei, a smuls cu putere, reuşind să sustragă un fragment din lănţişor.
Investigaţiile efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au condus la identificarea autorilor faptei reclamate în persoana lui C. DORIN de 29 ani, din municipiul Botoşani, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi U. ALIN CONSTANTIN de 30 ani, din municipiul Botoşani, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la tâlhărie.
Învinuitul C. DORIN a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 03.09.2010, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Cu un ochi la robinet şi cu unul la fântână
Bani pentru podul de pe râul Buhai, la ieşirea din Dorohoi
De ce ţine Ţâbuleac cu Guvernulk Boc?”
se întreabă retoric şeful liberalilor botoşăneni
Profesorii sunt puşi să facă şi munca oamenilor de serviciu
Asistenţii medicali sunt tot mai mut ademeniţi în străinătate
Din nou se pune problema schimbării manualelor şcolare
Directorii de şcoli aşteaptă sprijinul IŞJ
Bancul zilei: Bătrâneţe
Beleca – stafia portocalie din DSP
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog