Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12056
De la 07 Ianuarie 2003
122872123
Femeile PSD-iste din Botoşani

S-au bronzat la Şcoala Politică de la Mamaia

  • 30 August 2011, 23:00
Peste douăzeci de botoşănence, membre a Partidului Social-Democrat, au participat în perioada 25-28 august 2011, la Mamaia , a avut loc Şcoala Politica de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate din cadrul Partidului Social Democrat.
Evenimentul a avut ca tem㠔Săracia şi impactul crizei asupra femeilor; O perspectivă Românească şi European㔠şi a fost sustinut de Parlamentul European prin Grupul Alianţei Progresive ”Socialişti şi Democraţi”. La eveniment au participat liderii PSD - Victor Ponta, Rovana Plumb, Radu Mazare, Ecaterina Andronescu, Viorica Dancilă, Corina Creţu, experti în marketing şi comunicare politică, jurnalişti, precum şi 150 de membre PSD, preşedinte ale organizaşiilor judeţene şi locale, primăriţe, reprezentante ale partidului în administraţia judeţeană şi locală din întreaga ţară.
La cursurile acestei şcoli politice de vară din partea Organizaţiei Femeilor Social Democrate Botoşani au participat trei reprezentante. Femeile social democrate au analizat fenomenele sociale negative generate de aşa zisele măsuri anti criză luate de guvernul Băsescu-Boc in ultimii doi ani, ajungând la concluzia că in realitate, politica PDL a produs un adevărat dezastru social care a afectat cu precădere femeile şi marea majoritate a familiilor din Romania.
Tot cu acest prilej la Mamaia , a fost lansat proiectul ”Te iubeşte mama” proiect care în vine în sprijinul familiilor cu copii ai căror parinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate. Proiectul urmăreşte facilitarea comunicării audiovizuale a acestora cu părinţii lor şi se adresează în special familiilor care nu dispun de un computer şi de o conexiune internet. Copiii pot merge la biblotecile incluse în programul Biblionet unde pot folosi în mod gratuit computerele.
Acest proiect se va derula cu sprijunul Asociaţiei Femeilor Române din Italia, iar iniţiator este doamna Elena Mitrea, senator PSD.
Şcoala politică de la Mamaia este prima acţiune dint-un program mai amplu de pregătire a femeilor social democrate în vederea implicării şi contribuţiei lor la alegerile din 2012.
Urmează ca în lunile septembrie şi octombrie a.c., cât şi în prima parte a anului 2012, să se deruleze mai multe forme de pregătire în parteneriat cu Institutul Social Democrat şi cu alti parteneri specializaţi pe "campanii", care să asigure succesul candidatelor PSD la alegerile locale şi cele parlamentare. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Transportatorii din Botoşani pun în pericol călătorii
Probleme cu salariile profesorilor către finele anului
Medicina muncii la Botoşani – mijloc de îmbogăţire de-a moaca
Români în Cernăuţi
Nicu Tibrigan:
Standard & Poor's şi-a redus estimările privind creşterea economică din zona euro
Aisha, fiica liderului libian Muammar Gaddafi, a născut marţi o fetiţă în Algeria
Demisie la vârf în PC
OTV rămâne lider absolut cu cele mai multe greşeli de folosire a limbii române
Anunţ întreruperi apă pentru astăzi
Peste un milion de lei pentru botoșăneni
Şcoală de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Bancul zilei: Imaginaţie sexuală
Reţeta zilei: Muşchi împănat de vacă sau viţel
Horoscop
Caricatura zilei
Executivul a aprobat modificările Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală.
vezi principalele prevederi
Barosanul
E bine, e rău?
Ioan Rotundu
Dată limită pentru înscrierea în Programul Rabla pentru tractoare
La Botoşani, profesorii pensionari revin la catedră
CJP Botoşani n-a găsit medic specialist în expertiza medicală
Noul ministru al Sănăîţii face grea viaţa bolnavilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog