Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3522
De la 07 Ianuarie 2003
93576307

Festivalul şanselor tale- la Grupul Şcolar Nicolae Bălcescu, Flămânzi

  • 8 December 2011, 23:00
perioada 5-11.XII. 2011 se defasoara la Grupul Scolar Nicolae Balcescu din Flamânzi, Festivalul Sanselor Tale , parte din proiectul national cu acelasi nume.
Cu acest prilej s-au desfasurat cateva activitati importante, care au reusit sa reuneasca elevi, parinti si profesori in spiritul voluntariatului, creativitătii, literaturii si sportului. Toate activitatile au beneficiat de sprijinul si implicarea directa a conducerii scolii, director prof. Maria Dariciuc si dir. adj. prof. Agafitei Constantin.
Mai intai, elevii din ciclul primar au fost provocati la doua concursuri sportive: Suntem învingători si Cupa prieteniei.
Elevii de gimnaziu si liceu au fost invitati la dezbaterile, cercurile literare, expozitiile de fotografie, concursurile de postere, desfasurate sub genericul Existam si noi în lumea voastra..
De asemenea, a fost impresionant numarul de elevi, cadre didactice si parinti care s-a implicat în desfasurarea campaniei umanitare, cu acelasi nume, Existam si noi în lumea voastra, aflata la a V-a editie în scoala noastra. Donatiile au fost directionate catre batranii de la UMAS, Flamînzi, -fructele, cât si către elevii cu posibilitati materiale reduse, -dulciurile si rechizitele scolare.
Acest festival a fost coordonat la nivelul scolii de CPAESE, prof. Augustina Fegher, împreuna cu echipa formata din documentarist. Grosu Viorica, prof. Gaitan Roxana, prof. Chelaru Cristina, înv. Guraliuc Marinela, înv. Cuibar Liliana, înv. Sauciuc Dana, înv. Murariu Gabriela, înv. Badaluta Maria, echipă care a beneficiat de sprijnul tuturor învăţătorilor si profesorilor dirigintilor în realizarea mai ales a campaniei umanitare.
Activitatile vor continua si în perioada urmatoare prin diseminarea “bunelor practici ”, precum si prin reprezentatiile sustinute de trupa de teatru a scolii în scop umanitar. (Corespondenţă)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Sfântul Spiridon îi aşteaptă pe credincioşi
să se roage la Biserica de la Căminul de bătrâni Leorda
CJ a cerut bani pentru drumul Tg Frumos – Botoşani şi Vama Rădăuţi
Constructorul care reabilitează Spitalul „Mavromati” la un pas de a fi sancţionat
Botoşani: Război între doi membri ai PDL de Botoşani
Reînfiinţarea şcolilor profesionale are piedici la Botoşani
Birocraţii di8n spitale s-au trezit cu acţiunea juridică respinsă
Boto.ani: Bolnavii de cancer vor scăpa de lista de aşteptare
Curs de specializare la Manchester pentru directorul DSVSA Botoşani.
Odiseea omenirii VII
Caricarura zilei
Reţeta zilei: Cozonaci
Bancul zilei: Business
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă