Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20895
De la 07 Ianuarie 2003
122880962

Friptură la cuptor

  • 7 December 2006, 23:00
Ingrediente: Pulpe pui sau carne de porc, cartofi, usturoi, ulei, apă, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: Carnea şi cartofii curăţaţi, întregi, se pun în tavă şi se condimentează cu sare şi piper după gust. Se adaugă 4-5 căţei de usturoi tăiaţi rondele, uleiul şi apa să cuprindă până la 1/2 friptura. Se dă la cuptor, se stropeşte din când în când cu lingura, din sosul format. Se serveşte cu mujdei de usturoi simplu sau după preferinţe se poate adăuga 1 linguriţă de zahăr sau una de oţet.
(Lucullus)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


A scăzut numărul şomerilor
Prefectul Roman va mai smulge nişte bani
Ţărăniştii susţin păstrarea icoanelor în şcoli
Adio, gaz metan!
Încurcături birocratice printre inspectorii şcolari
Netrebnicii din politică
Ioan Rotundu
Conferinţa beţivului
Horoscop
Citate şi cugetări din China
Românul şi VORBA ROMÂNEASCĂ
Comentariu la comentarii (CCXXIII)
(Ioan Rotundu)
Peste 60 de unităţi şcolare rămase fără directori
Pro Demoraţia vrea transparenţă decizională în administraţia publică
Vicepreşedintele Lozneanu intră ca rezervă în 2007
Conţac se îndreaptă ameninţător spre Apa Grup
Talentele botoşănene au ieşti din nou la rampă
Jungla din şcolile de şoferi
PNL s-a destrămat
LSI a câştigat recursul de la Curtea de Apel Suceava
Să-ţi fie ruşine, doamnă dirigintă!
(Cârcotaşul)
Elevii Liceului de Artă şi cei din alte patru ţări scriu „Poveştile noastre”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog