Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16426
De la 07 Ianuarie 2003
122876493

Furtul bannerelor electorale va fi verificat şi în mediul politic

  • 22 May 2008, 23:00
După cum aminteam, în urmă cu aproape două săptămâni a fost sustras din centrul localităţii Frumuşica bannerul PD-L aşezat deasupra DE58, chiar în dreptul şcolii locale. Duminica trecută, bannerul a fost găsit de trei copii care se jucau la marginea iazului Sauca, de la marginea aceleiaşi localităţi, dar autorii încă nu au fost depistaţi. La începutul acestei săptămâni, alte două bannere ale aceluiaşi partid au dispărut peste noapte din oraşul Flămânzi, cel aşezat deasupra drumului spre Poiana, chiar în vecinătatea zonei cunoscută de localnici ca 6 Drumuri, şi cel postat deasupra aceluiaşi drum european, în localitatea Nicolae Bălcescu. După cum am aflat de la inspectorul Marcel Şchiopu, comandantul Poliţiei Flămânzi, ambele dosare au fost luate în evidenţa Poliţiei Flămânzi, fiind întocmite în acest sens documente de sesizare a cazurilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.
În paralel, lucrătorii Poliţiei Flămânzi şi a Postului de Poliţie Frumuşica continuă cercetările pentru identificarea autorilor şi tragerea acestora la răspundere. Nu este exclusă nici verificarea persoanelor aparţinând unor cercuri politice, cele mai în măsură, după noi, să comande, din orgoliu, din răzbunare sau pur şi simplu din prostie, distrugerea materialelor electorale ale adversarilor politici. „Luăm în calcul toate ipotezele posibile, inclusiv varianta verificărilor făcute în mediul politic. Nu ne putem însă permite să tragem concluzii pripite până la finalizarea cercetărilor, mai ales că orice acuzaţie trebuie dovedită cu temeinicie şi, în plus, trebuie respectate toate drepturile legale ale cetăţenilor. Oricum, cazurile sunt cercetate cu toată seriozitatea iar autorii, după ce vor fi depistaţi, vor răspunde penal în pentru furt calificat de bunuri, nu pentru incidente electorale”, a mai precizat şeful poliţiştilor din Flămânzi.
Şi pentru că tot vorbeam despre „eficienţa” Poliţiei Flămânzi în această campanie electorală şi despre grija pe care o manifestă poliţiştii comunitari, angajaţi ai primăriei, faţă de paza panourilor electorale de afişaj care prezintă candidaţii la Primăria Flămânzi, aflăm că un nou incident a fost înregistrat, tot în detrimentul democrat-liberalilor, în Flămânzi Deal. De data acesta, nu numai că au fost rupte afişele candidatului partidului la Primăria Flămânzi, ci întregul panou electoral, pe care erau afişate sloganurile şi programele PD-L, a dispărut ca şi când n-ar fi existat!!! (B.P.F.)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pinocchio de Darabani
Ioan Rotundu
Cum suntem manipulaţi să nu citim cu atenţie clauzele contractelor de credit
Comentariul comentariilor (CXX)
(Ioan Rotundu)
Nou şef de post la Poliţia Copălău
Maşina liberalului Rebenciuc implicată într-un eveniment rutier
Chişinăul, în rolul de cal troian al Rusiei
Kievul ia din teritoriul Basarabiei
O româncă, patroana agenţiei de turism italiene ”Bora Bora Viaggi”
Biserica “Sfântul Gheorghe” din Toronto are nevoie de ajutor
Ghinionul bărbatului
Horoscop
Vă ajută să vă clădiţi propria afacere
Provocarea ţărăniştilor
Program Tele'M Botoşani vineri, 23 mai
Ploaia a produs inundaţii la Ripiceni
Un suflet de artist
Situaţia biletelor de tratament pentru profesori
Ţurcanu continuă politica amenzilor
Comat Giurgiu vă invită la cumpărături
Oraşul Botoşani mai are o intersecţie semaforizată
Mandat încheiat cu şampanie şi pişcoturi
Centrul Militar se mută la fosta Unitate Militară de pe Sucevei
Ţiganii nu lasă operatorii ecologici să măture Centrul Vechi noaptea
Dezlegare la despăgubiri!
Plângere împotriva judecătorului Adrian Toporăscu la CSM
Lansare de carte tip „doi în unu” la City Gallery
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog