Ingrediente: Tacamuri de pui, ăulpe de pui – 2, ţelina – 1 buc, pastarnac – 1 buc, ceapa – 2 buc, dovlecel – 1 buc, cartof – 2 buc, ardei gras – 1 buc, morcov – 1 buc, smantana – 400g, 10 galbenusuri de ou, 500 ml bors, 1 lg de bulion.
Mod de preparare: Punem la fiert tacamurile si pulpele de pui, iar cand sunt gata strecuram supa. In supa astfel strecurata vom adauga legumele spalate, curatate si tocate, alaturi de carnea facuta franjuri (de pe pulpe si tacamuri).
Compozitia astfel formata se lasa la fiert timp de 20-25 de min, apoi se adauga borsul si lingura de bulion, si se mai lasa la fiert inca 20 de min.
Intr-o alta cratita amestecam galbenusurile de ou cu smantana, sare si piper. Peste aceasta compozitie vom adauga treptat supa facuta din legume si din pui, avand grija sa amestecam continuu. Lasam ciorba radauteana sa se odihneasca putin si o servim fierbinte alaturi de ardei iute (optional).
Pofta buna!