Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
13749
De la 07 Ianuarie 2003
78389104

Gastronomie: Pulpite coapte pe jar

  • 25 April 2013, 23:00
Ingrediente: 4 pulpe, 4 catei usturoi, vegeta, piper, rozmarin.
Mod de preparare: Se spala bine pulpele si se pun la fiert in apa cu vegeta (care se poate folosi apoi pentru o supa). Se lasa sa fiarba bine apoi se impaneaza cu usturoiul tocat, se condimenteaza cu vegeta, piper, rozmarin si se pun pe jarul stinspeste care s-a pus o tabla pentru cateva minute pe fiecare parte, nu trebuie lasate prea mult ca se parjolesc
Mod de servire
Pulpitele coapte pe jar se servesc cu legume si sos de usturoi.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Dispută conjugală
Procedura de soluţionare a contestaţiilor împotriva actelor administrative fiscale
Victor Ponta l-a numit ieri pe Gelu Ştefan Diaconu şef la Fisc
Curtea de Apel Suceava: Judecătorii sunt miloşi cu infractorii
Economia moare iar deputatul PSD Ciofu ne oferă bone
PNL ia de bune promisiunile lui Portariuc
Taxe şi impozite mai mici, la iniţiativa deputatului PNL Costel Şoptică
CLM Botoşani: Manipulare sau corupţie la nivel de metastază
De unde au mai apărut şi auxiliarele astea?
Miluţă Jijie somat să spună ce-a făcut pentru Eminescu
Consilierii municipali PNL s-au desolidarizat de cei ai PSD
ei au blocat la vot un interes personal al lui Portariuc
Consilierii locali l-au atacat pe primar… în stil de haită canină
Deficitul bugetar a ajuns la 4,2 miliarde de lei după trei luni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă