În plin sezonul roşiilor, te poţi bucura de o supă delicioasă, care poate fi consumată şi rece. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!
Ingrediente: - 1 kilogram de roşii bine coapte, - 1 ceaşcă cu ceapă tocată, - 2 căţei de usturoi, - 1/2 ceaşcă cu morcov tocat, - 1/4 ţelină tocată mărunt, - 1 linguriţă cu sare, - 1/2 linguriţă cu cimbru mărunţit, - 1/2 linguriţă piper negru.
Preparare: Încinge uleiul, căleşte ceapa şi usturoiul. Adaugă morcovii şi ţelina. Lasă pe foc încă 10 minute, amestecând frecvent. Adaugă o jumătate de cească cu apă, dacă este necesar.
Adaugă toate ingredientele şi acoperă cu apă. Lasă la fiert încă 20 de minute, amestecând frecvent.