Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7416
De la 07 Ianuarie 2003
122867483

Geoană zice că nu crede în atacuri energetice şi că i s-au interpretat vorbele

  • prea târziu, deja s-a făcut de rahat global
  • 19 January 2010, 23:00
"Eu nu am vorbit de asa ceva. Eu am spus ca am remarcat o persoana care mi s-a parut ca nu avea ce sa caute acolo (la confruntarile din campanie, n.r). Atata tot. Nu cred in aceste chestiuni si nu vreau sa comentez aceste chestiuni. Cred ca s-au denaturat in mod deplasat spusele mele", a afirmat, marti, liderul social-democrat Mircea Geoana, citat de Mediafax, referindu-se la mediatizarea declaratiilor sale si ale sotiei lui privind presupusele "atacuri energetice" din campania electorala.
"Nu am vorbit de asa ceva, nu acesta este subiectul. Cred ca, intr-un fel, dorinta de senzational si de a duce in derizoriu sau de a folosi in campania noastra interna aceasta tema este evidenta. Nu am vorbit despre asa ceva si nu cred in aceste lucruri", a adaugat el.
Afirmatiile liderului social-democrat vin la doar cateva zile de cand sotia sa a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca este de parere ca atat ea cat si Mircea Geoana au fost "atacati energetic" in timpul campaniei electorale, inclusiv la dezbaterea finala dinaintea turului al doilea al alegerilor.
"Poate spun un lucru pe care...Cred ca a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar in sala oameni care lucrau la acest lucru. Nu stiu daca e o teorie sau alta, dar era pur si simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumite bucati, care erau probabil decisive. Cred eu, e o parere personala. Cred ca el le-a simtit atunci. Vreau sa spun ca am simtit foarte mult eu personal, nu aveam energie, nu ma puteam concentra, nu puteam face lucruri, nu eram eu. Sincer, eu nu cred foarte mult in lucrurile astea, dar stiu ca s-au intamplat", a afirmat Mihaela Geoana.
La randul sau, Mircea Geoana declarase, anterior, ca spre deosebire de seful statului, care ar fi inconjurat de persoane cu capacitati paranormale, el nu crede in fortele ezoterice: "Eu nu cred, stiu ca exista, in serviciile de informatii occidentale si in cele sovietice din spatiul ex-comunist, o intreaga cercetare in jurul acestor subiecte, cu energie si cu chestii de genul acesta. Multa lume crede. Domnul Basescu crede in mod sigur, pentru ca a folosit si foloseste aceste tehnici, inclusiv oameni pe care i-am vazut eu la Palatul Cotroceni, care fac parte din aceasta categorie".
"Haideti sa nu cautam scuze puerile, dar eu am vazut in timpul dezbaterii, deci in dezbaterea respectiva, oameni care lucreaza cu Basescu pe acest domeniu, prezenti exact in dreapta camerei de luat vederi, cum este colega de la camera 4...Isi faceau treaba. Ce faceau, ce nu faceau, nu stiu, dar i-am vazut cu ochii mei, ii stiu cine sunt. Si i-am vazut si la palatul prezidential dupa aia, la Cotroceni, in timpul discutiilor cu partidele politice. Acelasi cetatean, stand acolo linistit, intr-un colt, acasa la el, in casa presedintelui României. O fi ceva, domnilor!", a mai spus liderul social-democrat, vineri seara.
Cel care a pomenit, insa, primul, despre presupusele fenomene paranormale din campania electorala a fost chiar coordonatorul campaniei prezidentiale a PSD. Viorel Hrebenciuc afirma, in decembrie, dupa turul al doilea, referindu-se la confruntarea electorala dintre Traian Basescu si Mircea Geoana, ca in ziua de joi, in general, Traian Basescu este in forma maxima pentru ca este ziua flacarii violet. El a invocat si faptul ca cei de la PDL, ca si Basescu, au purtat in campanie cravate si pulovere violet: "In ziua de joi, in general, Traian Basescu este in forma maxima pentru ca cel putin cei care se ocupa de… stiu ce inseamna ziua de joi, este ziua flacarii violete si daca ati observat, toti cei din PD purtau violet, si cravatele, si puloverele si puloverul pe care-l purta Basescu, deci exista o filiatie aici, dar e de cu totul alta natura. Eu cred in treaba asta si de-aia nu-i cazul sa dezvoltam aici subiectul, ar trebui sa facem o emisiune separata numai pe acest subiect. Sa n-o luati ca o gluma chestia asta".
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


L-a "ars" cu flacăra violetă
Daniel Moruzi a fost investit subprefect
Comuna Broscăuţi caută secretar
Fostul director adjunct al Direcţiei Muncii, Gheorghe Timofti, a fost omorât
Dispărută de-acasă
Ruşinea judeţului îmbracă haine de subprefect
Nemulţumire la Direcţia de Sănătate Publică
Medicii de familie suferă de egoism profesional
Reducerea posturilor îi încaieră pe profesori şi învăţători
Primul caz de meningită din acest an
Parlamentari basarabeni, în vizită la colegii din Bucureşti
Fals omagiu lui Eminescu la Madrid
Autostrăzile Greciei sunt în continuare blocate
Guvernul, captiv în afacerea aurului de la Roşia Montană
Apropie cel de-al doilea stat românesc de NATO
Vlad Filat se ţine de cuvânt în ceea ce priveşte prezenţa limbii române în Constituţie
Român din Timoc atacat de extremişti sârbi
pentru că interpreta cântece în româneşte
Aproape 200.000 de angajaţi din sectorul privat ar putea fi disponibilizaţi în februarie
Petiţie pentru reducerea pensiilor foştilor securişti şi activişti comunişti
Moody's a îmbunătăţit estimările privind creşterea economică a României în 2010
Violeţii
Guvernul cere FMI o derogare pentru neplata facturilor către agenţii economici
arieratele guvernului generează acte de corupţie şi abuzuri
Program TELE'M Botoşani, miercuri
De la SUV-ul cu componente româneşti susţinut cu bani din votcă, la invazia chineză
Horoscop
Motiv să-ţi înşeli nevasta
BMV făcut scrum
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog