Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25332
De la 07 Ianuarie 2003
122885399

Georgescu schimbă tactica de negociere cu asociaţiile de proprietari

  • el speră în dictonul latin divide et impera
  • 7 December 2011, 23:00
Conducerea Societăţii Nova Apaserv nu renunţă la negocierile cu preşedinţii de asociaţii de proprietari. Şefii de la apă s-au gândit să negocieze cu grupuri mai mici de asociaţii, după ce la ultima întâlnire la care au fost convocaţi reprezentanţii tuturor asociaţiilor a ieşit cu huiduieli şi cu un vacarm care a tăiat orice iniţiativă de discuţii constructive pe seama contractelor.
„Dacă ne întâlnim iar cu toţi preşedinţii de asociaţi se repetă situaţia de acum câteva săptămâni. Eu înţeleg că poate au obiecţiuni, dar dacă vorbesc zeci de oameni odată nu avem nicio şansă să ne înţelegem. Acum am făcut un grafic de întâlniri, pe cartiere. Altfel se discută cu câţiva oameni”, a declarat Maricel Georgescu, directorul societăţii Nova Apaserv.
Conducerea societăţii furnizoare de apă are termen până la sfârşitul anului să încheie contracte cu asociaţiile de proprietari, dispoziţie dată de ANRSC la un control pe care această autoritate l-a derulat la operatorul de apă cu aproape două luni în urmă. Managerul societăţii susţine că nu există posibilitatea respectării acestui termen.
„În primul rând ar trebui modificat regulamentul de funcţionare al operatorului, ca să permită aplicarea lui diferit în judeţ, pentru că dacă în municipiul Botoşani am mai putea cădea la pace cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari şi poate am semna contractele cu aceştia, în restul localităţilor judeţului unde sunt condominii nu există asociaţii de locatari”, mai declară directorul operatorului de apă.
Conducerea Nova Apaserv a făcut o solicitare către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru a aproba modificarea regulamentului operatorului de apă, dar nu a primit încă niciun răspuns. (Doina Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zilei
Odiseea omenirii VI
Reţeta zilei: Babe opărite
Bancul zilei: Pedepsirea amantului
Dosar penal pentru braconaj piscicol
Anunţ întrerupere furnizare apă
Basarabenii vor să ne ajute să facem Muzeul lui Ştefan Luchian
Astăzi va avea loc procesul dintre CJ şi funcţionarii din spitale
Botoşani: Portariuc pune proptea unei importante investiţii
el preferă ca banii să fie alocaţi bugetarilor
Nici nu muncesc, nici nu gândesc!
Ioan Rotundu
Botoşani: Şcolile solicită ca jandarmii să asigure paza exterioară
Medicii de familie au pierdut procesul cu CAS
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog