Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24203
De la 07 Ianuarie 2003
122884270

Gogoşari în oţet

  • 28 September 2014, 23:00
Ingrediente: 2 kg ardei gogosar, 1 radacina de hrean, boabe de mustar, boabe de piper.
Pentru fiecare borcan – 1 lingurita sare, 2 linguri zahar, 5 linguri otet, apa cat cuprinde.
Mod de preparare: Ardeii se spala, se curata de seminte si ii taiem in 4. Adaugam la fiecare borcan – ardei, rondele de hrean, 1 lingurita boabe de mustar si 10 boabe de piper si se completeaza cu apa.
Se capacesc borcanele si se pun la fiert in Bain-Marie pentru 15 min ( de cand apa incepe sa clocoteasca). Se lasa sa se raceasca in apa pana a doua zi, acoperind vasul cu un servet de bucatarie. Se pastreaza in camara.
Perfecti langa friptura sau mancare cu carne.
Pofta Buna!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Celebritatea minciunii
Bancul zilei: Sfatul barmanului
Anunţ Urban Serv
Valorile naţionale ale lui Victor Ponta
Astrofizicienii vor sa transforme intreaga Luna intr-un detector de radiatii
Traian Basescu: Nu vad niciun impediment sa fie organizat referendum national pe tema republica-monarhie
Cum vor parlamentarii sa legalizeze imprumuturile confidentiale luate de partide
Republica Moldova intentioneaza sa depuna o cerere de aderare la UE in 2015
Cine poate fi sforarul?
Ioan Rotundu
„Maica Precista” de la Învăţământ
Ioan Rotundu
Botosami: Tupeul senatoarei Federovici
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog