Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Horoscop
Umor
Aniversări
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15098
De la 07 Ianuarie 2003
120870711

Horoscop

  • 25 December 2006, 23:00
Berbec – La locul de muncă nu se întrevăd probleme majore atâta timp cât veţi fi concentrat la ceea ce faceţi. Nu vă pripiţi în a vă angaja la lucrări pe care pe nu le-aţi studiat în prealabil.

Taur – Mici divergenţe pot apărea cu partenerul din cauza geloziei. Nu vă lăsaţi pradă sentimentelor de moment. O răceală trecătoare vă poate da târcoale astăzi.

Gemeni – Un fapt liniştitor este acela că ori sunteţi la zi cu datoriile, ori aveţi disponibilă suma de bani ce trebuie înapoiată unui prieten sau unei bănci.

Rac – Primiţi un telefon care vă bucură şi vă remontează. Sănătate este bună. Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari şi vă enervează că ceilalţi nu vă împărtăşesc această stare.

Leu – Este normal să vă revendicaţi drepturile, mai ales că promisiunile au fost repetate. Descoperiţi că sunt implicaţi şi membrii ai familiei dvs. în încurcăturile respective.

Fecioară – Vă atrage atât de mult munca încât aţi uitat cu desăvârşire de casă şi de cei dragi. N-ar fi rău dacă aţi aloca puţin timp şi pentru lucruri care ţin de suflet.

Balanţă – Vă temeţi de unele schimbări rapide în cariera dvs. Cu gândurile împrăştiate în mai multe direcţii este posibil să pierdeţi unele ocazii în afaceri.

Scorpion – Între teorie şi practică se remarcă o mare diferenţă. Este bine să vă detaşaţi de situaţiile conflictuale. Dar trebuie să vă menţineţi la graniţa realismului.

Săgetător – Grijile mărunte nu le mai puneţi la suflet. Despre probleme majore discutaţi cu persoanele de încredere. Apar soluţii incredibile de rezolvare.

Capricorn – Alături de persoane care ştiu să-şi valorifice timpul şi veniturile nu aveţi decât de câştigat. Şi în carieră, şi în viaţa relaţională aveţi puterea să luaţi decizii importante.

Vărsător – Întâlniri foarte plăcute. Este extraordinar să fiţi în asentimentul anturajului. Ideile practice vor fi apreciate şi puterea de creaţie vă deschide drumul unor noi realizări.

Peşti – Vă grăbiţi să faceţi o mulţime de lucruri şi nu aveţi stare să finalizaţi mai nimic. Încercaţi să o luaţi mai încetişor. Există riscul să aveţi parte de un mic accident.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare Primăria Botoşani
Felicitare Prefectura Botoşani
Felicitare PNL Botoşani
O mică confuzie
Biserica Sf. Nicolae Botoşani
Biserica Sf. Gheorghe Botoşani
Biserica Uspenia (Ospenia) din Botoşani
Biserica de lemn din Vorniceni
Schitul Balş
Bancuri cu evrei
Francheţe şi onestitate
Voinicul fără de prihană
Anecdote
Epigrame
Altfel de colinde
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă