Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Umor
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
5135
De la 07 Ianuarie 2003
114933716

Horoscop

  • 9 April 2007, 23:00
Berbec – Aveţi un pronunţat simţ al dreptăţii şi sunteţi gata să mediaţi imparţial orice conflict. Îmbinaţi sarcinile de serviciu cu momentele de relaxare.

Taur – Aveţi senzaţia că lucrurile se complică şi trebuie să luaţi rapid o decizie, dar exageraţi. Imaginaţia bogată poate denatura realitatea.

Gemeni – Amabil şi volubil cu străinii, uitaţi să vă purtaţi frumos cu cei din casă. Vă aşteaptă surprize care să vă satisfacă unele curiozităţi. Sunt posibile cheltuieli.

Rac – Veţi avea multe de aranjat cu prietenii în această zi. Feriţi-vă de linguşitori şi nu ezitaţi să vă faceţi noi cunoştinţe. Posibile fluctuaţii financiare.

Leu – Dacă este nevoie, împrumutaţi un prieten cu bani, ştiind că este în avantajul dvs. într-o zi. Un succes socio-profesional sau o veste bună vă vor aduce şi o realizare materială.

Fecioară – Vă ocupaţi timpul liber cu treburi gospodăreşti, fapt care vă agasează. Consacraţi această zi practicării unui sport sau unei plimbări la aer curat.

Balanţă – Se întrevăd unele posibilităţi de a fac rost de bani. În familie domneşte calmul. Îndrăgostiţii au parte de o zi de vis. Sentimentele vă sunt împrăştiate.

Scorpion – Sentimental, aveţi o oarecare nelinişte, însă nu este cazul să lămuriţi situaţia acum. Unele probleme de serviciu vor dispărea, iar dvs. veţi deveni mai relaxat.

Săgetător – Simţiţi nevoia de afecţiune mai mult decât în mod obişnuit. Echilibrul energetic este maxim. O realizare a persoanei iubite va avea efecte benefice asupra situaţiei materiale.

Capricorn – Un coleg de serviciu vă enervează şi sunteţi hotărât să îl înfruntaţi. Excesele de orice fel vă pot face mult rău. Abordaţi o alimentaţie echilibrată!

Vărsător – Sunteţi afectat de unele schimbări care au intervenit la locul de muncă şi care nu vă dau pace. O stare de oboseală ar putea pune stăpânire pe dvs.

Peşti – Doriţi să mediaţi un conflict cu un vecin. Sunteţi relaxat şi daţi dovadă de multă diplomaţie. Tachinările cu persoana iubită sunt de natură să sporească intensitatea sentimentelor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scurte dar vioaie… că-s cu avocaţi
Blonda violată
Concurenţa religioasă
O bătrână la poarta Raiului
La poarta raiului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă