Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Sănătate
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Remember
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22269
De la 07 Ianuarie 2003
122882336

Horoscop

  • 28 December 2007, 23:00
Berbec – Azi sunteţi plin de surprize şi reuşiţi să surprindeţi pe toată lumea cu felul dvs. de a fi. Prietenii vă sunt alături şi vă simţiţi relaxat. Spre seară primiţi un telefon important.

Taur – Astăzi nu vă este gândul decât la distracţii. Aţi merge în oraş cu familia sau cu prietenii, dar sunteţi încă presaţi de timp, nereuşind să vă terminaţi toate proiectele la care v-aţi angrenat.

Gemeni – Încercaţi să evitaţi acţiunile impulsive şi să nu exageraţi cu insistenţele, în special atunci când este vorba de lucruri lipsite de importanţă.

Rac – Puteţi să obţineţi aproape orice de la cei din familie, este destul să vreţi! Nu faceţi economie de vorbe şi argumente dacă vreţi să-i convingeţi pe ceilalţi că aveţi dreptate.

Leu – Faptul că cei din familie vă aduc laude şi vă susţin va constitui cea mai preţioasă sursă de energie pentru dvs. Amintiţi-vă că trebuie să acordaţi mai mult timp şi atenţie celor dragi.

Fecioară – Nu obişnuiţi să ascundeţi nimic de cei pe care îi iubiţi. Însă în această zi ar fi indicat să vă gândiţi bine înainte de a rosti fiecare cuvânt. Important e să fie mai multe fapte şi mai puţin vorbe.

Balanţă – În ambianţa căminului veţi avea ocazia să străluciţi, să vă puneţi în valoare calităţile dintr-o nouă perspectivă. Atmosfera va fi mai neobişnuită: veţi dori să aduceţi schimbări.

Scorpion – Dacă v-aţi propus să rezolvaţi o problemă serioasă în această zi, faceţi acest lucru în cursul dimineţii. De altfel, şi după-amiază există şanse de reuşită, însă cu mul mai reduse.

Săgetător – Un prieten vă tot amână – e vorba de nişte bani pe care vi-i datorează. În rest, toate bune şi frumoase, probabil o ieşire în oraş, unde veţi petrece o seară relaxantă şi foarte plăcută.

Capricorn – Constataţi cu părere de rău că nu dispuneţi de timpul celorlalţi aşa cum aţi fi vrut. Delăsarea este cauza care face unele lucruri să nu iasă aşa cum vă doreaţi.

Vărsător – Sunteţi foarte comentat pe la spate, bineînţeles. Deşi pe moment vă amuză aceste atitudini prea puţin binevoitoare, riscaţi totuşi să vă lăsaţi cuprins de panică mai târziu din cauza lor.

Peşti – Simţul practic vă lipseşte astăzi aproape total. Evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că starea de uşoară depresie în care vă aflaţi poate fi un dezavantaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare DJT
Felicitare Centrul de Creaţie
Felicitare PNL Botoşani
Felicitare din partea prefectului de Botoşani
Felicitare senator Gavrilă Vasilescu
Felicitare TERMICA SA
Felicitare Moldopan SA
Felicitare PD-L
Virgină după trei căsătorii
Vot împotriva legii printre pahare cu ţuică şi resturi de salam
Ciorapi de damă
Mărire de salariu
Atracţie fatală
Recomandări ale Ministerul Sănătăţii Publice adresate populaţiei în preajma Revelionului
Românul şi forţa vântului
Urătura redacţiei Jurnalul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog