Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
837
De la 07 Ianuarie 2003
122886486

Horoscop

  • 28 May 2008, 23:00
Berbec – Starea dvs. pozitivă de astăzi îi va influenţa şi pe cei din jurul dvs., care vă vor mulţumi pentru acest lucru. Partenerul vă va pregăti o seară romantică.

Taur – Discuţiile vor fi astăzi intense şi pline de satisfacţii. Totul ar trebui să fie minunat, cu o condiţie: nu faceţi promisiuni. Sănătatea vă poate face figuri, iar stelele vă avertizează să fiţi atent.

Gemeni – Ziua vă predispune la izolare şi vă retrageţi pentru puţin timp din orice activitate. Totuşi, sunt favorizate relaţiile cu persoanele de sex opus. Aveţi poftă de viaţă şi daţi curs provocărilor.

Rac – Este posibil să plecaţi într-o călătorie. Sau măcar într-o scurtă excursie. Veţi cheltui mulţi bani, dar măcar vă veţi simţi mai bine. mare atenţie pentru că vă paşte o amendă.

Leu – Azi vi se va cere să elaboraţi un proiect foarte complex, dar nu ar trebui să vă îngrijoraţi, căci îi veţi face faţă. Celelalte proiecte le vor prelua alţii. Fiţi prudenţi, planificaţi totul cu atenţie.

Fecioară – Problemele legale pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Sunt necesare diverse aprobări sau semnări de acte. Astrele spun că e o zi favorabilă remediilor.

Balanţă – Mare atenţie la tot ce spuneţi: dacă vă veţi grăbi, mai mult ca sigur nu veţi reuşi să-convingeţi pe cei din jur să vă accepte ideile. Cineva v-ar putea ajuta într-o problemă financiară.

Scorpion – Sunteţi pe fază cu tot ce se întâmplă la serviciu. Şi chiar dacă nu sunteţi prea mulţi care să vă recunoască meritele, veţi afla nişte informaţii care vă vor folosi mai mult decât credeţi.

Săgetător – Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate, care încă vă vor afecta pe toţi. Încercaţi să nu dramatizaţi, pentru că veţi depăşi acest moment neplăcut.

Capricorn – Cineva din anturajul dvs. vă va face cunoştinţă cu o persoană care are multe relaţii, care vă va ajuta în rezolvarea unor probleme. Ar fi bine dacă aţi ţine cont de sfaturile ei.

Vărsător – Din cauza caracterului dvs. destul de dificil, veţi pierde un amic bun, care era în stare să facă orice pentru a vă ajuta şi a fi alături de dvs.

Peşti – Vă simţiţi foarte bine. Lipsa unei mâini de fier în viaţa dvs. vă descurajează. Totuşi este cineva care se gândeşte la dvs., numai că nu credeţi în atâta noroc.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reclamaţii la prezervative
Propunerea ţărănistului Furtună
Anunţuri imobiliare
Comentariul comentariilor (CXXIV)
(Ioan Rotundu)
Angajaţi umiliţi de un director dictator protejat de IŞJ
Elevii de la clasele I-IV vor avea profesori de sport
Activităţi desfăşurate cu ocazia Zilei Mediului
L-au îmbăiat în zoile politice
Sorescu are alergie la realizările lui Flutur
Pregătirile pentru alegeri pe ultima sută de metri
Primarii n-au timp de făcut PUG-uri la standarde europene
Sorescu marşează pe gândirea sa de fost colector de impozite şi taxe
el consideră plantarea florilor o risipă a banului public
Noi reglementări privind libertatea de mişcare a muncitorilor în Belgia
Imigranţii ilegali din Italia nu vor fi arestaţi
UE face presiuni asupra Elveţiei să ridice vizele pentru români
Recunoaşte că limba română şi cea moldovenească sunt una şi aceeaşi limbă
Program Tele'M Botoşani joi, 29 mai
Jandarmii ne informează
Anunţ „Vivat Veselia”
A fost semnat contractul pentru o investiţie de 100 milioane euro
fabrica de bioetanol de la Dorohoi a prins viaţă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog