Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7435
De la 07 Ianuarie 2003
122579374

Horoscop

  • 3 June 2008, 23:00
Berbec – O ceartă declanşată încă de dimineaţă vă strică întreg week-end-ul. Toţi membrii familiei încearcă în zadar să vă înduplece să respectaţi programul prestabilit.

Taur – Pentru a scăpa de migrenă, ar trebui să vă relaxaţi şi să urmaţi sfaturile celor din familie. Faptul că aşteptaţi musafiri nu vă ajută, ci mai degrabă accentuează stresul.

Gemeni – Nu vreţi să renunţaţi la nimic din ceea ce v-aţi propus pentru această zi. Aveţi destui bani, dar munciţi în continuare foarte mult şi îi forţaţi şi pe cei dragi să facă la fel.

Rac – Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din jur. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv.

Leu – Nemulţumirile sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi mulţumit. E nevoie de mai multă răbdare.

Fecioară – Aţi putea să vă revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dvs. în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în faţa sexului opus e în creştere.

Balanţă – Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cei implicaţi într-o relaţie stabilă şi-ar putea dori o schimbare de mai mare anvergură.

Scorpion – Pentru că aţi finalizat prea puţin din ceea ce aţi planificat, vă faceţi o autocritică drastică în faţa rudelor apropiate. Sunteţi totuşi decis să nu acceptaţi nici un fel de ajutor.

Săgetător – Cu toate că sunteţi conştient că sunteţi superficial, nu acceptaţi ca cei din jur să vă facă reproşuri. Replicile dvs. tăioase nu vor însenina atmosfera, dar veţi fi mulţumit.

Capricorn – Nu ştiţi cum aţi obţinut simpatia celor din anturaj, dar vă place situaţia şi aţi dori să păstraţi aceste sentimente. Aveţi grijă să nu exageraţi pentru a nu vă speria admiratorii!

Vărsător – Ar fi bine să vă exprimaţi clar ideile, pentru că persoana iubită ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de a fi mai liber. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile.

Peşti – Nu este o zi prea bună pentru tranzacţii financiare şi nici pentru proiecte de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. Nu e exclus chiar să faceţi declaraţii de dragoste.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Rugă neterminată
Au bătut palma
Ioan Rotundu
Excremente politice măturate de electorat la coşul istoriei
Îi obligă pe profesori să semneze un act defavorabil lor
Trupa de teatru de la un liceu din Botoşani premiată din nou
Şi-a omorât prietenul apoi şi-a violat mama
Minori fumători… la greu
Conţac contestă rezultatul alegerilor
Campanie pentru victimele cutremurului din China
S-au înţeles la împărţirea puterii în CJ
Se pregăteşte încă o recepţie
Sorescu vrea din nou la Prefectură
Încă o provocare pentru copiii botoşăneni
Tkaciuk: federalizarea - provocare a Tiraspolului
Presedintele Germaniei : Europa nu se sfarseste la hotarele moldovenesti
Intervenţie în forţă a jandarmilor
Program Tele'M Botoşani miercuri, 4 iunie
Lumea cimitirelor este lumea tăcerii
fiecare mormânt are o viaţă neştiută
Curăţă tot şi... de tot
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog