Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7720
De la 07 Ianuarie 2003
123131291
pnl

Horoscop

  • 15 July 2010, 23:00
BerbecBerbec – Astăzi nu veţi regreta să vă implicaţi în a lucra cu persoane care până acum nu au reprezentat nici un interes pentru dvs. Acest fapt vă atrage simpatia colegilor.

Taur – Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme pe care le-aţi tot amânat. Dimineaţa sunteţi cam iritat, pentru că nu ştiţi cu ce să începeţi. După amiază, musafiri.

Gemeni – Zi nepotrivită pentru întâlniri cu prietenii. Amânaţi riscul să luaţi decizii neinspirate. Vă sfătuim doar să acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Rac – Chiar dacă va trebui să scoateţi bani mulţi din buzunar, veţi constata că merită. Statul în casă devine tot mai plictisitor, motiv pentru care vă întâlniţi cu prietenii.

Leu – Duşmănia celor din jur s-ar putea atenua în momentul în care veţi face nişte gesturi frumoase. Spre seară, veţi primi o vizită neaşteptată din partea rudelor.

Fecioară – Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit şi nu luaţi în calcul toate variantele, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Odihniţi-vă!

Balanţă – Chiar dacă daţi dovadă de mai multă raţiune decât ar fi normal, dragostea vă surâde. Aveţi noroc într-o relaţie amoroasă secretă. Va trebui să fiţi prudent.

Scorpion – Nu vă puteţi hotărî care este decizia care vă avantajează în mod sigur şi amânaţi din nou sau vă contraziceţi prin promisiuni care se bat cap în cap.

Săgetător – În ciuda unor neplăceri de moment, care se manifestă mai ales la începutul zilei, situaţia dvs. de la locul de muncă se află într-o benefică transformare.

Capricorn – În prima parte a zilei, sunteţi abătut din cauza dificultăţilor pe care le întâmpinaţi pe plan sentimental. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problemele.

Vărsător – Dimineaţa vă veţi simţi bine şi veţi fi foarte activi. Oboseala acumulată se va face simţită spre seară, când va trebui să vă treceţi în program mai multă odihnă.

Peşti – Totul este posibil! Chiar şi unele lucruri, considerate imposibile pentru rezolvarea problemelor de familie, se vor împlini astăzi. Fiţi prudent când faceţi afirmaţii!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cine este cu adevărat dr. Bănilă
Bancul zilei: Soacra şi pisica
Micii de la Ana-Com
Câmpanu şi Condrei, două păsări Phoenix
Filmuleţ ruine conacul boierului Stroici
Preşedintele cherchelit şi sistemul ticăloşit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog