Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7975
De la 07 Ianuarie 2003
122868042

Horoscop

  • 25 July 2010, 23:00
13. Berbec – Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă v-o faceţi singur.

Taur – Astăzi sunteţi gata să vizitaţi nişte rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Este cazul să vă înarmaţi cu ceva mai multă răbdare.

Gemeni – Feriţi-vă de îmbolnăviri de orice gen. Sunteţi predispus la o răceală sau chiar la un mic accident, însă fără urmări grave. Fiţi ceva mai rezervat astăzi!

Rac – Fiţi fermi, dar delicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Eliminaţi deciziile care-i vor afecta pe cei prea sensibili.

Leu – Acasă se conturează un nou prilej de a finaliza activităţi care au bătut pasul pe loc. Sunteţi energici şi plini de voinţă. Puteţi finaliza fără probleme ce v-aţi propus.

Fecioară – Persoana iubită sau copiii v-au pregătit o surpriză. Sunteţi mult mai sensibil la stimuli şi s-ar putea să aveţi şi ceva capacităţi telepatice astăzi.

Balanţă – Dacă sunteţi prea atent la ceea ce este în jurul dvs. veţi afla bârfe interesante. Evitaţi suprasolicitarea fizică şi activităţile riscante. Nu iniţiaţi tranzacţii.

Scorpion – Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partener.

Săgetător – Realizarea scopurilor urmărite depinde de diplomaţie şi cumpătare. Aveţi prea multă încredere în persoanele influente, dar nu trebui să uitaţi scopurile.

Capricorn – Vă agitaţi mult, vă mişcaţi mult, iar dorinţele dvs. sunt puternice. Nu este exclus ca astăzi să vă faceţi un nou prieten sau să stricaţi relaţia cu unul vechi.

Vărsător – Sunteţi pasional, cu un potenţial fizic bun, aşa că este indicată o întâlnire cu persoana iubită sau o aventură sentimentală. Sunt posibile gafele v verbale.

Peşti – Aveţi antenele întinse pentru a afla cât mai multe. Faceţi planuri minuţioase, pe care le dezvăluiţi doar în ultimul moment. Sentimentele dvs. devin mai stabile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mazilirea lui Ţâbuleac s-a ordonat de la ministerul Finanţelor
Morala curvelor
Mâncare cu noduri la Belvedere
Cine spune, ăla e!
Să ne ferească Dumnezeu de aşa înţelepciune!
Ioan Rotundu
Program Tv SOMAX
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog