Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15996
De la 07 Ianuarie 2003
122876063

Horoscop

  • 28 July 2010, 23:00
Berbec – Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

Taur – Zi prielnică pentru ieşiri cu prietenii. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor probleme familiale. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă.

Gemeni – Veţi fi deosebit de agitat, iar evenimentele se vor succeda cu repeziciune, ceea ce vă va accentua starea de nelinişte. Încercaţi să găsiţi timp pentru odihnă.

Rac – N-ar fi exclus să fiţi obligat să plecaţi la drum, pentru a rezolva unele chestiuni legate de profesie. Chiar dacă situaţie nu vă convine, nu e cazul să ripostaţi.

Leu – Din punct de vedere mintal, chiar dacă sunteţi ceva mai stresat, reuşiţi să vă descurcaţi şi să daţi dovadă de inspiraţie în alegerea deciziilor. Nu vă enervaţi!

Fecioară – Aprecierea şefilor vă poate atrage invidia colegilor. Partenerul de viaţă vă reproşează că vă preocupă prea mult problemele de serviciu.

Balanţă – Frecuşurile de până acum se vor rezolva. Comunicarea cu persoana iubită evoluează mai bine ca ziua trecută, iar acest lucru vă dă posibilitatea să lămuriţi unele lucruri.

Scorpion – La serviciu sunteţi perseverent şi aveţi voinţă să terminaţi o lucrare importantă. Seara ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă.

Săgetător – Dimineaţa sunteţi plin de energie şi dispus să faceţi mari eforturi fizice. Să nu vă supraestimaţi ca să nu aveţi probleme cu sănătatea. Încercaţi să fiţi cumpătaţi!

Capricorn – Vă puteţi face un program de relaxare împreună cu prietenii apropiaţi. Veţi urma sfatul partenerului de viaţă într-o problemă care vă frământă.

Vărsător – Veţi marca o evadare din cotidian pentru a vă pune în ordine gândurile. O activitate artistică ar putea să vă ajute. Partenerul vă va da o veste bună.

Peşti – Vă veţi întâlni cu un prieten cu care aveţi multe de pus la punct. Dacă veţi fi sincer, o discuţie va decurge cum nu se poate mai bine. Ascultaţi sfaturile părinţilor!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, joi, 29 iulie
Clanul mafiot din zona Stânca - Costeşti
Bancul zilei: Femeia, vameşul şi viclenia popească
Ghidul grătarului perfect
Atenţie la fermoarul prohabului!
Europa, venin, dar ia bine aminte!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog