Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13530
De la 07 Ianuarie 2003
122873597

Horoscop

  • 29 July 2010, 23:00
Berbec – Veţi avea unele cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, dar apar situaţii neprevăzute.

Taur – Dorinţele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilităţile de realizare. Vă veţi distra de minune dacă nu ţineţi cont de pretenţiile unui prieten. Ideile dvs. nu vor fi agreate.

Gemeni – Cuceriţi un personaj influent, din conducerea firmei, sau cu o poziţie privilegiată. Deşi prins cu grijile casei, înfruntaţi cu curaj concurenţa.

Rac – Aveţi tot felul de gânduri înaripate. Credeţi că totul se poate rezolva fără prea mare bătaie de cap. Există o situaţie delicată în anturajul dvs. Atenţie la conflicte!

Leu – Aveţi nevoie de motivaţie în muncă, iar acest lucru vă lipseşte azi. Comunicaţi greu, iar de cooperare nici nu se pune problema. Nu băgaţi în seamă răutăţile celor din jur.

Fecioară – Va trebui să ieşiţi din amorţeală şi cel mai bun lucru este să alegeţi compania cât mai multor persoane. Încercaţi să găsiţi un echilibru între ce gândiţi şi simţiţi.

Balanţă – Chestiuni mărunte pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgenţe, aşa că va trebui să vă faceţi timp pentru ele. Încercaţi să vă detaşaţi de gândurile negre.

Scorpion – Din lista de priorităţi, ce impun cheltuieli rapide, faceţi o selecţie riguroasă. Cu greu rezistaţi tentaţiei de a investi. Fiţi economi, deocamdată!

Săgetător – Vă lăsaţi influenţat de persoana iubită şi, cu toate că sunteţi foarte obosit, plecaţi într-o călătorie de afaceri ce se va dovedi stresantă. Proiectul de dovedeşte plictisitor.

Capricorn – Aflaţi unele lucruri pe care nu le cunoşteaţi şi nu le-aţi gândit. Veţi rezolva şi o problemă financiară şi credeţi că totul e posibil. Nu vă complicaţi existenţa!

Vărsător – Sunt posibile scene de gelozie cu reproşurile de rigoare. Veţi fi tentat să spuneţi tot ce vă doare de atâta timp, dar sarcasmul dvs. îl scoate din minţi pe iubit.

Peşti – Colegii vă fac observaţii neplăcute, nu merită să le puneţi la suflet. Sunt vorbe goale şi nimeni nu le dă nici o importanţă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, vineri, 30 iulie 2010
Jefuit chiar în incinta PNA
Bancul zilei: Dezamăgirea măicuţei
Un prânz la Schitul Balş
Slujba de Bobotează – prilej de manifestare a grotescului în credinţă
Ioan Rotundu
Niculina, femeia fierbinte!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog