Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23379
De la 07 Ianuarie 2003
120847845

Horoscop

  • 1 August 2010, 23:00
1. Berbec – Celor mai mulţi nativi li se propun călătorii lungi, plăcute, la care le va fi greu să renunţe, numai că interesele lor le impun un refuz sau o amânare. Coincidenţe neplăcute!

Taur – Veţi fi foarte uimiţi de cum se derulează evenimentele, dar la rândul dvs. îi surprindeţi pe cei din anturaj prin forţa şi rapiditatea cu care să regăsiţi şi vă redresaţi.

Gemeni – Nu este o zi potrivită pentru călătorii, sunteţi predispuşi la accidente. Dacă trebuie să plecaţi undeva, ar fi mai bine să amânaţi această decizie.

Rac – Îi uimiţi pe toţi cei cu care colaboraţi prin ironiile pi umorul manifestat azi. Ţinând cont că de obicei nu luaţi în seamă glumele, s-ar putea spune că deveniţi interesant.

Leu – Farmecul şi capacitatea dvs. de a vă satisface dorinţele şi ambiţiile sporesc considerabil. Nu vă enervaţi însă când sunteţi contrazis şi nu provocaţi certuri.

Fecioară – Doriţi să ţineţi totul sub control şi să păziţi cu străşnicie ceea ce este al dvs. Nimic rău, atâta timp cât nu exageraţi cu precauţia. Temerile dvs. sunt nefondate.

Balanţă – Faptele, nu vorbele contează! Vă remarcaţi prin abilitatea cu care ştiţi să rezolvaţi orice problemă şi să-i ţineţi din scurt pe cei care încearcă să exercite presiuni asupra dvs.

Scorpion – Diplomaţia cu care acţionaţi îndepărtează orice fel de pierderi. Este de preferat însă să nu mai faceţi promisiuni fără acoperire, îndeosebi persoanelor străine.

Săgetător – Un prieten pe care-l credeaţi de încredere va încerca astăzi să vă discrediteze. Nu vă pierdeţi în amănunte şi încercaţi să rezolvaţi problemele importante.

Capricorn – Sosesc mesaje mult aşteptate. Strategiile de rigoare sunt discutate pe-ndelete cu partenerul dvs. de viaţă. Noutăţile nu sunt deloc întâmplătoare.

Vărsător – Astăzi, iniţiativele dvs. sunt prea numeroase pentru a fi soluţionate în scurt timp. Intimii vă reproşează că sunteţi prea posesivi cu bugetul familiei. Sunteţi vulnerabili la răceli.

Peşti – Astăzi acţionaţi contracronometru. Sunteţi nerăbdători în demersurile dvs. şi vreţi ca totul să se împlinească rapid. Exerciţiile de relaxare vă ajută să fiţi dvs. înşivă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, luni, 2 augusrt
Bancul zilei: Capra românului şi arabul
La Remache” intri calm şi ieşi furios
Lansare de carte cu puternic damf de alcool
Micul Nero al culturii botoşănene
Ioan Rotundu
Flagrant la furat de lemne realizat de jandarmi şi reporterii Jurnalului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă