Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10101
De la 07 Ianuarie 2003
120865714

Horoscop

  • 13 October 2010, 23:00
Berbec – O zi banală, fără mari evenimente la început, promite să devină incendiară spre seară. În sensul bun sau rău. Depinde de dvs. şi de ce aţi făcut până acum în relaţiile cu cei din jur.

Taur – Ar fi bine să vă revizuiţi puţin comportamentul faţă de o persoană mai tânără din familia dvs., căci dragostea declarată doar prin cuvinte şi nu şi prin fapte este indiferenţă deghizată.

Gemeni – Vă deranjează comportamentul şefilor şi colegilor. Veţi regreta că aţi acceptat postul în care vă aflaţi acum, dar familia vă aduce aminte de lipsa de fonduri cu care vă confruntaţi.

Rac – Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă moment în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag din anturajul dvs. suferă şi nu puteţi să-l ajutaţi.

Leu – Sunteţi foarte suspicios şi nu le acordaţi celor care au greşit nici un fel de circumstanţe atenuante. Vă complicaţi viaţa, dând sfaturi unor persoane foarte încăpăţânate.

Fecioară – Nu se întâmplă nimic grozav, dar aveţi tendinţa să vedeţi totul în negru. Îi indispuneţi pe cei dragi, care încearcă să vă producă puţină bucurie. Munciţi prea mult!

Balanţă – Depăşiţi situaţiile dificile cu dezinvoltură. Aparent nu faceţi nici un efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.

Scorpion – Este necesar să vă supravegheaţi cu atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt cu adevărat stresante.

Săgetător – Gândul vă este mai mult la distracţii şi la persoană iubită, nu uitaţi că aveţi multe programate azi. Încercaţi să îmbinaţi plăcutul cu utilul, nu luaţi decizii în grabă.

Capricorn – Este o zi mai deosebită pentru dvs.! Aveţi prilejul să descoperiţi în ce constă puterea dvs. adevărată şi cum să procedaţi s-o sporiţi. Perseverenţa e unul din pariurile câştigate!

Vărsător – Muncă multă, bani puţini. Cam aceasta ar fi concluzia dvs. Chiar dacă trebuie să chibzuiţi fiecare leuţ nu înseamnă că este firesc să intraţi în panică. Fiţi optimişti!

Peşti – Pentru dvs. cuvântul – cheie este acum! Sunteţi nerăbdător, dornici să vi se confirme unele promisiuni. Vă afectează schimbările de la locul de muncă. Păstraţi-vă calmul şi fiţi economi!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Program Tv SOMAX, joi, 14 octombrie 2010
Bancul zilei: Magazin de unde poţi cumpăra un… bărbat
Traian Băsescu tratează împăcarea cu OMV Petrom
Italia: Trei români, arestaţi după violarea unei tinere de 20 de ani
PD-L joacă acum la “totul sau nimic”
Ungaria ar putea impune o taxă suplimentară si marilor lanţuri de magazine
Atenţie la portocalii!
Ioan Rotundu
Procurorii DNA au destrămat idila Ada - Cătălin
Poliţistul membru al unei reţele de prostituţie arestat pentru 29 de zile
Premieră teatrală: „Amintiri din copilărie”
„S-au scris blasfemii despre Sfânta Cuvioasă Parascheva!”
afirmă consternat protopopul Lucian Leonte
Mii de botoşăneni nu vor avea căldură
Ministrul Finanţelor a părăsit biroul, însoţit de jandarmi
premierul Boc i-a cerut lui Gheorghe Ialomiţianu să-şi rezolve singur problema din minister
Legea salarizării aduce alte nemulţumiri celor din învăţământ
Legea Educaţiei va deveni operantă prin asumarea răspunderii Guvernului Boc
Tudorache aşteaptă instalarea oficială ca director al DSP
Pretenţiile ministrului Funeriu i-a scandalizat pe dascăli
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă