Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
16140
De la 07 Ianuarie 2003
78545982

Horoscop

  • 11 January 2011, 23:00
Berbec – O zi de linişte. Sunteţi înconjurat cu căldură de către cei din jur şi asta este cea mai mare dorinţă a dvs. Planurile pe care le veţi face împreună cu partenerul se vor pune în aplicare.

Taur – Vă susţineţi opiniile în forţă. Şi pentru că nu vă despărţiţi de agenda urgenţelor, implicarea dvs. are succes. Acordaţi atenţie situaţiilor neprevăzute şi relaţiilor cu străinii.

Gemeni – Pentru dvs. obligaţiile suplimentare reprezintă un domeniu sensibil. Doriţi să decideţi singuri în chestiunile de familie şi, fireşte, să aveţi ultimul cuvânt.

Rac – Din curiozitate, riscaţi să acţionaţi pripit, fără a vă gândi deloc la posibilele consecinţe, imprudenţa fiindu-vă sancţionată înainte de încheierea acestei zile.

Leu – Vi se va solicita ajutorul, sau vi se va da o nouă sarcină din partea şefului, dar totul este destul de neclar, aşa că nu ezitaţi în a cere precizările necesare pentru a îndeplini sarcina cu succes.

Fecioară – Începeţi ziua excelent, dând impresia interlocutorului dvs. că sunteţi interesat de cele ce vă sunt detaliat povestite, dar o veţi sfârşi prost, căci se va vedea că v-aţi plictisit repede.

Balanţă – O cunoştinţă întâmplătoare, cu care nu aţi cultivat relaţii de prietenie, vă va face o propunere ce pare destul de tentantă, dar e mai bine să fiţi circumspect.

Scorpion – Ideile dvs. practice sunt unanim acceptate de anturaj, care este dispus să vă accepte astăzi fără a comenta pretenţiile de a fi considerat salvatorul situaţiei.

Săgetător – Veţi purta o discuţie destul de lungă şi stânjenitoare cu un membru al familiei dvs. dar se pare că veţi ajunge într-un final la un compromis, favorabil ambelor părţi.

Capricorn – În această zi simţiţi nevoia de comunicare, de găsire a unui punct comun în relaţia cu persoana iubită. Din punct de vedere financiare vă aflaţi într-o perioadă nu foarte roză.

Vărsător – Vi se reproşează de persoanele dragi că, în ultimul timp, aveţi tendinţa să-i manipulaţi, dar faceţi greşeala să nu îi luaţi în seamă. E posibil să încerce să vă dea o lecţie dură.

Peşti – O zi la care visaţi de foarte mult timp. Puteţi pune în aplicare dorinţele cele mai ascunse. Viaţa de familie nu vă ridică probleme, sunteţi înţeles de către partener.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Dacă este aşa, atunci sunt mândru!
Crin – omul care a întinat simbolul purităţii
Ioan Rotundu
Preşedintele Ţâbuleac refuză să demisioneze
circ şi politică la Consiliul Judeţean Botoşani
Primarul Flutur va continua cu şantierele şi în acest an
Primarul de Pomârla a demisionat de la şefia partidului
Ţigări de contrabandă „dibuite” de jandarmii botoşăneni
Cartiere întregi din Botoşani lăsate fără încălzire
Caricatura zilei: Maraj politic din interes
Măsuri pentru prevenirea apariţiei febrei aftoase
Dar cu identitatea ce facem?
Rusia preferă haosul. Se va sinucide PCRM?
A obligat BRD să plătească amenda în sumă de 5 milioane de euro
5.000 de cereri de cetăţenie maghiară înregistrate într-o săptămână
cele mai multe la Miercurea-Ciuc si Cluj
Întâlnire între liderii PSD, PNL si PC
Pescarii români umiliţi de cei ucraineni
Fostul şef al IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, destituit din Poliţie
Bancul zilei: Papagalul surpriză
După ce s-au pricopsit cu spitalele, acum caută fonduri
Cam la ce posturi mai râvnesc şomerii
Protecţia Copilului încă mai aşteaptă organigrama
Pentru Botoşani, un sistem de sănătate subfinanţat
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă