Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11573
De la 07 Ianuarie 2003
122871640

Horoscop

  • 13 January 2011, 23:00
Berbec – O serie de evenimente, mai mult sau mai puţin aşteptate, dar care se succed mult prea repede, vă fac să vă pierdeţi cu firea şi să greşiţi mai serios decât vi se întâmplă de obicei.

Taur – Supravegheaţi-vă sănătatea! se pot rezolva ca prin minune unele probleme. Discuţiile deschise şi momentele de relaxare fac bine. În viaţa afectivă evitaţi ideile preconcepute.

Gemeni – Foarte multe tentaţii se vor aduna în jurul dvs. Facilităţile apar în viaţa relaţională. Dar vigilenţa trebuie să fie ghidul dvs. ideal la capitolul finanţe.

Rac – Este bine să nu vă avântaţi şi să renunţaţi la o parte din ocupaţiile dvs. cotidiene. Starea de ameţeală se poate agrava, în cazul în care continuaţi să munciţi prea mult.

Leu – Va continua seria decepţiilor, dar nu sunteţi vinovat decât dvs. deoarece continuaţi să vă faceţi iluzii. Aşteptările dvs. sunt mari şi este normal ca nimeni să nu facă faţă.

Fecioară – Orice s-ar întâmpla, vă păstraţi tonusul şi optimismul. Este posibil să descoperiţi că nu dispuneţi de fonduri suficiente sau că persoana iubită este nemulţumită!

Balanţă – Vă va fi relativ uşor să vă convingeţi partenerul de viaţă să vă accepte programul, dar nu este cazul să exageraţi şi să încercaţi să îi impuneţi şi ritmul acţiunii… nu azi!

Scorpion – Deşi nu vă convine deloc acest lucru, veţi fi nevoit să arbitraţi un conflict între ceilalţi membrii ai familiei şi nu aveţi nici o şansă să vă eschivaţi şi nici să îi mulţumiţi pe toţi.

Săgetător – Dovediţi rigoare, impresionând pe toată lunea, dar oboseala vă cuprinde treptat şi veţi termina ziua lipsit de entuziasm şi nici persoana iubită nu vă scoate din această stare.

Capricorn – Dorinţele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilităţile de realizare. Primiţi un cadou sau aveţi parte de o viaţă de cuplu bună. Surprize plăcute în societate!

Vărsător – Primiţi confidenţial nişte informaţii ce s-ar putea dovedi extrem de utile, dacă sunt adevărate şi tot ce mai aveţi de făcut, înainte de a acţiona ca atare, este să le verificaţi veridicitatea.

Peşti – Scăpaţi astăzi cu bine dintr-o situaţie destul de neplăcută şi simţiţi nevoia de a sărbători evenimentul într-un loc plin de antren şi veselie, ajungând acasă la o oră oarecum rezonabilă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: De ce mint bărbaţii
Acoperiş incendiat de un cablu electric defect
Caricatura zilei: Partajul
Stână aprinsă intenţionat de un necunoscut
Infracţionalitate pusă „pe butuci” de eforturile poliţiştilor din Flămânzi
Copiii de la Grădiniţa nr.6 „Prichindel”, mesagerii lui Moş Crăciun
Procurorii au găsit leac pentru familia de evazionişti Ami;culesei
PDL Botoşani s-a lepădat de Marian Verenciuc
Consiliul Judeţean dă în judecată Curtea de Conturi
Ţâbuleac îi trimite la liderii politici pe primarii cu nemulţumiri financiarei
Preşedintele CJ Botoşani :se consideră… „pe invers”
Alertă medicală! Anti-corupţia poate face victime!
Statele din zona euro pregătesc un pachet cuprinzator împotriva crizei datoriilor suverane
Modernizarea Rusiei s-a încheiat fără măcar să înceapă
ă învăţăm de la China
Am suficiente motive să o ajut pe Teo
ea este parte a istoriei de succes a PRO TV
Anca Boagiu l-a demis pe directorul Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa
Ne aşteptăm la o creştere economică de 3 sau 4% în 2011
Ziua Naţională a Culturii Române serbata la Chişinău
Mitropolia Basarabiei răspunde obrăzniciei Mitropolitului KGB
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog