Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
41461
De la 07 Ianuarie 2003
80931313

Horoscop

  • 20 March 2011, 23:00
Berbec – Este o zi ce seamănă cu un test al răbdării. Apare ocazia de a vă schimba locul de muncă, poate începeţi o afacere pe cont propriu. Nu vor lipsi grijile cotidiene.

Taur – Dacă veţi discuta mai mult cu cei dragi, veţi rezolva mai multe probleme. Visaţi la un dar frumos sau la o dragoste neîmplinită, dar momentan rămâne doar un vis.

Gemeni – Veţi obosi mai uşor şi veţi avea mai puţină energie. Ar fi bine să vă faceţi un program ordonat şi să nu vă suprasolicitaţi din punct de vedere fizic.

Rac – S-ar putea să vă confruntaţi cu capricii din partea celor cu care intraţi în contact, pe care le rezolvaţi cu puţin umor. Plecaţi la un drum sau visaţi la el.

Leu – În afară de faptul că vreţi să ieşiţi în evidenţă, aveţi o prezenţă agreabilă şi un partener ideal de conversaţie. Nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit.

Fecioară – Veţi avea unele cheltuieli neprevăzute. O întâlnire cu rudele se poate solda cu unele neînţelegeri. Ştiţi să vă impuneţi punctul de vedere, mai ales în faţa străinilor.

Balanţă – Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari pe plan social. Este o zi favorabilă contactelor cu persoane importante şi comunicării.

Scorpion – Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult! În casă, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante.

Săgetător – Entuziasmul pe care îl arătaţi la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveţi discuţii cu partenerul, pentru că acordaţi prea multă atenţie carierei.

Capricorn – Nevoia dvs. de afecţiune nu va fi pe deplin satisfăcută dar este bine să ştiţi vă veţi avea în permanenţă un sprijin de nădejde în persoana partenerului. Evitaţi eforturile deosebite!

Vărsător – Nu încercaţi să faceţi lucruri deosebite, deoarece şansele sunt destul de mici de a rezolva ceva. Şefii vă vor critica pentru orice greşeală, iar sarea dvs. de nemulţumire accentuată.

Peşti – Sentimentele devin mult mai stabile şi satisfacţiile sunt în creştere. În domeniul extraserviciului se întrevăd realizări. Primiţi asigurări că dorinţele dvs. vor fi satisfăcute.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Clădirea Ambulanţei va suferi reabilitare termică
Cadrele didactice nu şatiu dacă săp mai protesteze sau nu
Concurează la funcţia de director foro a avea concurenţi
Cadrele didactice au o curiozitate nesatisfăcută încă
Jumătate din bugetul pentru cultură merge la Filarmonică
Expoziţie religioasă în sala de şedinţe din sediul PSD Botoşani
Primarul de Vf. Câmpului obligat să-l dea afară pe secretar Secretarul
Cu ce s-au ales?
Ioan Rotundu
PE deschide o anchetă împotriva celor trei eurodeputaţi acuzaţi de corupţie
Portariuc şi „sclavia modernă”
Ioan Rotundu
Mister "Upercut" - Lucian Bute, campion mondial
Albirea penalilor din PD-L da roade
Ancheta sub acoperire a Sunday Times:
Adrian Severin a cerut 12.000 de euro pentru lobby in Parlamentul European
Caricatura zilei
Bancul zilei: Românul galanton
COMUNICAT DE PRESĂ – Comisariatul Mulitar
Dacă PNL ar fi condus de o femeie, bărbaţii nu ar mai întârzia la şedinţe
USL va veni cu o propunere de suspendare a preşedintelui
E nevoie de o revizuire a strategiei naţionale de dezvoltare nucleară
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă