Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3784
De la 07 Ianuarie 2003
113096592

Horoscop

  • 23 June 2011, 23:00
Berbec – Depăşiţi o stare de nelinişte. Nu mai simţiţi în spatele dvs. răsuflarea concurentului neloial. Este benefic să stabiliţi nişte norme sau reguli precise.

Taur – Nu prea veţi fi în apele dvs., dar întâlnirea cu prietenii vă va ajuta să vă recăpătaţi buna dispoziţie. Energia fizică este mare, dar trebuie folosită cu chibzuinţă.

Gemeni – Aţi dori mai mult de la partenerul de suflet şi faptul că dorinţele nu vă sunt îndeplinite vă face cam neliniştiţi. Evitaţi să daţi curs suspiciunilor.

Rac – Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp şi care vă stătea pe suflet. Colegii vă vor acorda tot sprijinul şi asta vă va ridica mult moralul.

Leu – Chiar dacă în prima parte a zilei veţi fi mai comod decât ne-aţi obişnuit, starea dvs. generală va fi bună. Posibile dureri de oase la sfârşitul zilei.

Fecioară – Nu încercaţi să vă impuneţi ideile în faţa şefilor, căci veţi avea discuţii aprinse, ceea ce nu ar fi de dorit tocmai acum. Aşteptaţi un moment prielnic pentru a spune nemulţumirile.

Balanţă – Astăzi mizaţi pe sprijinul prietenilor dvs. loiali. Pentru soluţionarea unor conflicte de familie şi achitarea unor datorii veţi folosi noi strategii.

Scorpion – Pentru dvs. cuvântul răbdare are o semnificaţie aparte. Desigur, proiectele la care vă gândiţi nu se rezolvă în nici un caz cu forţa. Reflectaţi la tot ceea ce v-aţi propus.

Săgetător – Sunteţi deosebit de sensibili, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează foarte bine. S-ar putea să călătoriţi împreună, o ocazie care va permite consolidarea relaţiei dvs.

Capricorn – Starea de agitaţie care v-a caracterizat în ultimul timp se va atenua. Veţi fi dinamici şi veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient energia de care dispuneţi.

Vărsător – Nu vă place să le arătaţi celor din anturaj cât de sensibil sunteţi, dar astăzi nu mai aveţi cum să acoperiţi acest fapt. Din fericire aveţi capacitatea de a uita rapid supărările.

Peşti –Sunteţi ambiţioşi când se discută despre oportunităţile dvs. financiare. Dar flexibilitatea în relaţiile cu persoanele de decizie e o trambulină pentru relansarea dvs. profesională.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Berlusconi cel deştept şi… paraşuta
Ambiţiile şi orgoliile au dus Maternitatea Botoşani la dezastru
Asistenţii medicali botoşăneni se pregătesc de migraţie
Clasificarea spitalelor este contestată, fără succes deocamdată
IŞJ Botoşani Iar n-are basni pentru plata concediilor la profesori
Caricatura zilei
Portariuc cface noi demersuri pentru o agricultură ecologică
Salariaţii din CJ s-au lenevit de frica regionalizării
Referendum cu banii alocaţi pentru calamităţi
La Dorohoi, Festivalul "Mugurelul"
Dacă UDMR nu e de acord cu oferta 8+2, vom renunţa la proiectul reorganizarii
Două milioane de români beau vârtos
Primele lovituri de tun
Copiii din UE vor beneficia de plata mai rapidă a alocaţiilor de întreţinere
Trib indigen, descoperit în pădurea tropicală amazoniană
Volkswagen a creat o maşină care se conduce singură
complet automat, până la viteze de 130 km/h
Parlamentul European a ridicat imunitatea lui Severin
Abdicarea regelui Mihai a fost un act de trădare a interesului naţional
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă