Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Decese
Comentarii
Publicitate
Remember
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18350
De la 07 Ianuarie 2003
122878417

Horoscop

  • 20 July 2011, 23:00
Berbec – Vă uimeşte răutatea celor din jur, dar nu uitaţi că dvs. aţi fost aceia care au dat tonul ostilităţilor. Încercaţi să fiţi mai concilianţi şi lăsaţi cârcoteala deoparte.

Taur – La serviciu, este posibil să apară o problemă neprevăzută, din cauza căreia rămâneţi peste program. Seara o petreceţi într-un mod plăcut, în mijlocul familiei.

Gemeni – Dimineaţa aflaţi că vi se anulează o delegaţie. Nu vă enervaţi! Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Încercaţi să nu vă certaţi cu şefii ierarhici sau cu colegii.

Rac – O problemă mai veche de sănătate vă încearcă puterea de rezistenţă. S-ar putea să fiţi nevoiţi să faceţi o vizită la doctor pentru nişte analize. Nu vă impacientaţi.

Leu – Astăzi învăţaţi lucruri interesante din experienţele altora. Comparaţi diverse concluzii folositoare pentru schimbări semnificative în casa dvs. Protejaţi-vă imaginea publică!

Fecioară – Astăzi încercaţi să găsiţi explicaţii pentru tot felul de probleme – şi afective şi de rutină. Este important echilibrul interior şi trebuie să-l menţineţi.

Balanţă – Aveţi tendinţa să fiţi mai posesiv astăzi. Acest lucru poate determina neînţelegeri şi reproşuri din partea partenerului. Încercaţi să fiţi mai tolerant.

Scorpion – Va trebui să faceţi un compromis care vă va fi mult timp reproşat de unul dintre apropiaţi. O persoană mai în vârstă vă dă unele sfaturi pe care refuzaţi să le urmaţi.

Săgetător – Aveţi multe nemulţumiri şi sunteţi gata să izbucniţi violent. Încercaţi să vă regăsiţi calmul. Străduiţi-vă să nu faceţi datorii. Daţi dovadă de tandreţe faţă de partener.

Capricorn – Petreceţi plăcute alături de persoane avizate în domenii care vă privesc direct. Speculaţiile financiare moderate sugerează continuitate pentru împlinirea unui scop anume.

Vărsător – Aveţi impresia că sunteţi din ce în ce mai singuri şi nu este exclus să încercaţi să uitaţi de această stare căutând o aventură sentimentală.

Peşti – Vă faceţi planuri astăzi care nu corespund cu ceea ce se întâmplă de fapt. Ar fi indicat să evitaţi un drum care are legătură cu un bun pe care trebuie neapărat să-l recuperaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei
Greu, aproape imposibil, de învins!
Ioan Rotundu
Un discurs care ne-a umilit istoria
Ioan Rotundu
Secretul cefei la grătar
O carte de vizită ruşinoasă
Modern Calor vă invită să câştigaţi
Procesiune.Florii Botoşani - video
Ansamblul “Cordăreanca” va efectua un turneu în Iordania
Condoleanţe
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog