Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22602
De la 07 Ianuarie 2003
110943072

Horoscop

  • 22 July 2011, 23:00
Berbec – Situaţia dvs. sentimentală nu va fi dintre cele mai bune. Aveţi tendinţa de a discuta tranşant nemulţumirile, ceea ce va determina apariţia unei stări de agitaţie.

Taur – Certurile familiale vă strică ziua pe care speraţi să o petreceţi liniştit în faţa televizorului. Pentru a putea scăpa de reproşuri, refugiaţi-vă în lectură sau într-o plimbare cu maşina.

Gemeni – Aveţi grijă de aspectul dvs. exterior şi vreţi ca ceilalţi să vadă numai ce sunteţi dispus să arătaţi. Faceţi promisiuni pe care uitaţi să le onoraţi.

Rac – Aduceţi o notă de mister relaţiei dvs. şi încercaţi să vă integraţi cât mai mult în societate. Sunteţi romantic, senzual, un partener inspirat de distracţie.

Leu – Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partener şi îl veţi supăra.

Fecioară – S-ar putea să primiţi o invitaţie sau să aveţi musafiri de la drum lung. Eforturile dvs. de a fi plăcut şi de a crea o atmosferă agreabilă dau rezultate.

Balanţă – Astăzi aveţi chef să vă satisfaceţi unele capricii, renunţând la activităţi de mai puţină importanţă. Aveţi de gând să faceţi schimbări în casă sau primiţi un cadou.

Scorpion – O răsturnare de situaţie este posibilă astăzi, căci aveţi găsi soluţia la o problemă care vă frământă de mai mult timp. Primiţi veşti pe care nu le aşteptaţi.

Săgetător– Norocul nu vă surâde astăzi, mai ales în relaţiile cu cei din casă. Nu este cazul să vă ocupaţi de speculaţii financiare, chiar dacă aveţi şansa să primiţi bani.

Capricorn – Va fi o zi mai agitată, cu mult de lucru la serviciu, cu discuţii care nu-şi au rostul şi pe deasupra un conflict cu un străin. Copiii sau persoana iubită vă ajută.

Vărsător – Sunteţi mai melancolic şi mai lipsit de energie ca de obicei. Ocupaţi-vă mai mult de activităţi de rutină şi rezervaţi puţin timp şi pentru visare.

Peşti – Ocazia de a vă întâlni cu grupul de prieteni, de-a schimba impresii şi a afla noutăţi vă mobilizează forţele şi vă ajută să învingeţi orice piedică.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Fabrica de zahar Bucecea - video
Probleme cu numirea şefului la Finanţe
Ioan Rotundu
Grupurile de presiune din PSD
Ioan Rotundu
Pătlăgele tocate
Bătăuşul satului - video
Respect pe roţi
Scormonitorii pământului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă