Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25429
De la 07 Ianuarie 2003
122911078

Horoscop

  • 2 August 2011, 23:00
Berbec – Partenerul de viaţă vă acordă o atenţie deosebită şi vă simţiţi foarte relaxat în compania celor dragi. Aveţi parte de o surpriză plăcută spre seară.

Taur – Cineva din anturaj vă provoacă în continuu şi pare a căuta ceartă cu lumânare. Deşi este bine să evitaţi un conflict, provocarea vă afectează.

Gemeni – Este posibil ca un conflict mai vechi pe teme familiale să reizbucnească şi să vă prindă într-o stare nepotrivită. Manevraţi cu atenţie situaţia.

Rac – O călătorie ar putea să vă aducă mai multă armonie în cuplu, aşa că, dacă aveţi ocazia, nu amânaţi. Fiţi mai toleranţi cu cei din jurul dvs. şi nu emiteţi pretenţii absurde.

Leu – Vă aglomeraţi astăzi peste măsură şi ţineţi neapărat să vă terminaţi toate treburile. Vă simţiţi atraşi de o persoană mai în vârstă decât dvs.

Fecioară – Aveţi tendinţa de a fi superficiali, fapt care v-ar putea afecta activitatea. Evitaţi posibilitatea apariţiei unor probleme cu unul dintre părinţi.

Balanţă – Încercaţi să fiţi ceva mai indulgenţi şi acordaţi partenerului ajutorul de care are nevoie. Implicaţi-vă mai mult în relaţia sentimentală.

Scorpion – Expuneţi-vă deschis punctul de vedere şi dorinţele. Discutând, puteţi evita neînţelegerile. Nu vă e teamă de muncă atât timp cât veţi avea câştiguri pe măsură.

Săgetător – Veţi primi o sumă de bani cu care aţi putea ieşi la cumpărături. Energia dvs. nu este la nivelul obişnuit, aşa că luaţi-o mai încet cu activităţile!

Capricorn – Presiuni exterioare vă vor forţa să luaţi o decizie pe care nu vreţi să v-o asumaţi. Generozitatea dvs. vă va aduce unele mulţumiri, dar şi neplăceri.

Vărsător – Un rival va încerca să se opună planurilor dvs., însă veţi progresa prin voinţă şi inteligenţă. Vă simţiţi plini de energie, dar unele discuţii vă epuizează.

Peşti –Un obiect, rătăcit de multă vreme, vă face mare trebuinţă, dar nu este de găsit. Motiv pentru care vă umpleţi de nervi şi veţi fi toată ziua irascibil, nervos.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Bagu Ioan - persoană cu handicap fizic - video
Cum strâng şpaga comisarii financiari!
Ioan Rotundu
Şarlatanii în numele legii
Ioan Rotundu
Hram la schitul Balş
Friptura care-i scoate din sărite pe vecini
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog