Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13840
De la 07 Ianuarie 2003
122899489

Horoscop

  • 15 August 2011, 23:00
Berbec – O nouă atitudine către viaţă vă va face să deveniţi mai toleranţi, mai flexibili şi să comunicaţi cu mai multă sinceritate. Relaţiile la locul de muncă sunt satisfăcătoare.

Taur – Săriţi în ajutorul unui prieten aflat la necaz sau pledaţi în favoarea cuiva apropiat când este vorba de luarea unei decizii. Sunteţi apreciat în grupul de amici.

Gemeni – Conjunctura favorabilă vă ajută să depăşiţi diferite obstacole, întârzieri şi dificultăţi materiale. Nu vă bazaţi pe promisiuni. Azi totul se realizează mai uşor.

Rac – Partenerul de viaţă vă pregăteşte o surpriză cât se poate de plăcută. Încercaţi să ajungeţi mai devreme astăzi acasă, că nu veţi regreta.

Leu – Primiţi pe neaşteptate o sumă importantă de bani, la care nici nu aţi îndrăznit să visaţi până acum. Vi se cere în schimb multă discreţie.

Fecioară – Reuşiţi să vă faceţi remarcat la locul de muncă. Farmecul personal vă ajută să încheiaţi afaceri profitabile pe termen lung. Nu fiţi cusurgiu cu partenerul!

Balanţă – Simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli neplanificate.

Scorpion – Amânaţi vizitele planificate pentru această zi. S-ar putea să nu decurgă întocmai cum aţi dori. Împreună cu partenerul faceţi planuri pentru viitor.

Săgetător – E posibil să aveţi o dispută cu persoana pe care o preţuiţi cel mai mult. Încercaţi să vă abţineţi de la ieşiri necontrolate şi mai ascultaţi de cei din jur.

Capricorn – Partenerul de suflet v-ar putea fi de un real folos pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare. Din punct de vedere sentimental, sunteţi mai sensibil.

Vărsător – Din punct de vedere fizic, ar fi bine să nu vă obosiţi prea mult. O problemă mai veche de sănătate s-ar putea ameliora în mod nesperat.

Peşti – Problemele pe care le veţi întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reuşita dvs. devine greu de obţinut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei
Caricatura zilei
Abandondati in evul mediu - Balta Rosie - Flamanzi 13.09.2010 - video
Ei îl vor scoate preşedinte pe Băsescu!
Ioan Rotundu
Politica destrăbălaţilor
Ioan Rotundu
Micii de la Ana-Com
La pensiunea lui Văcăroiu
uă săptămâni de verificări și reparații în sistemul de termoficare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog