Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24845
De la 07 Ianuarie 2003
122884912

Horoscop

  • 27 January 2012, 23:00
Berbec – Credeţi în forţele dvs. şi vă realizaţi ambiţiile profesionale, asigurându-vă stabilitatea economică. Viaţa intimă e armonioasă, vă e însă accentuată nevoia de a sacrifica pentru cei dragi.

Taur – Se întrevede o reuniune de familie. Împreună veţi dezbate o problemă profesională importantă. Schimbul de opinii vă face să vedeţi lucrurile într-o nouă lumină.

Gemeni – Bucuraţi-vă de micile plăceri ale vieţii. Dacă o problemă nu se lasă rezolvată, poate e mai bine să amânaţi soluţionarea ei. Se fac presiuni asupra dvs. şi nu trebuie să cedaţi.

Rac – Tot ceea ce întreprindeţi acum vă reuşeşte perfect, asta dacă nu vă lăsaţi distras de alte lucruri deloc importante. Este ziua propice pentru exprimarea propriilor păreri.

Leu – Sunteţi bârfit, iar când aflaţi lucrul acesta, abordaţi problema într-o manieră originală. Dacă cei din familie sunt în impas, sunteţi gata să le acordaţi o mână de ajutor.

Fecioară – Declaraţiile de iubire pe care vi le face o persoană cunoscută de curând, nu trebuie luate în nici un caz în serios. Veţi descoperi că e vorba de un cinism mascat şi stresant.

Balanţă – Sunteţi inhibat şi este posibil să evitaţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fiţi înţeles greşit. Nu faceţi investiţii importante! Nu cumpăraţi obiecte de valoare!

Scorpion – Nu e cea mai bună zi a dvs. să vă exprimaţi ideile. Alegeţi prietenii apropiaţi şi încercaţi să le împărtăşiţi câte ceva din gândurile dvs. Sănătatea nu este foarte bună.

Săgetător – S-ar putea ca persoana iubită să nu fie prea mulţumită de deciziile pe care le luaţi astăzi. Nu ar strica să îi cereţi şi ei părerea, din când în când măcar.

Capricorn – Vă sfătuim să nu plecaţi urechea la ce au de comentat colegii dvs., pentru că nu sunt neapărat bine intenţionaţi. Primiţi vizita unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de mult.

Vărsător – Este o zi pe care nu o luaţi deloc în serios. Vă distraţi mai tot timpul. Atenţie, nu este decât o descărcare nervoasă faţă de o situaţie destul de importantă, nu vă jucaţi cu focul!

Peşti – Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi astăzi, deoarece nu veţi realiza mare lucru; orgoliul dvs. nu va avea nimic de suferit dacă veţi accepta unele sfaturi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Prezervativul ghinionist
Reţeta Zilei: Mijloc de a scoate sarea de prisos din bucate
Caricatura zilei
Boschetarii fac mofturi la protecţia ce li se acordă
România nu va intra în recesiune în 2012
România negociază un acord preventiv de un miliard euro cu Banca Mondială
Constantin Contac, condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare
Un asteroid cu diametrul de 11 metri va trece pe lângă Pământ
Cine l-a scos pe Conţac din cursa la preşedinţia CJ
Lumea celor şapte taine
Urban Serv criticată de consilierul Ovidiu Portariuc
Florin Ţurcanu se declară apărătorul dreptăţii
Botoşani: Oamenii de afaceri s-au înghesuit la chemarea USL
La DSP Botoşani una se plănuieşte şi nalta se înfăptuieşte
Gerul îi scoate din birouri pe inspectorii ITM
Primarii trebuie să se descurce cu transportul elevilor la şcoală
CAS susţine că nu mai sunt reclamaţii pe seama concediilor medicale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog