Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21649
De la 07 Ianuarie 2003
122881716

Horoscop

  • 3 February 2012, 23:00
Berbec – Sunteţi cam irascibil, dar întâlnirea cu ceilalţi membrii ai familiei vă mai calmează. Nu este momentul să plecaţi într-o călătorie, căci riscaţi să pierdeţi bani.

Taur – În căsnicie pot apărea unele neconcordanţe de păreri. Partenerul de viaţă va avea unele neînţelegeri cu autorităţile, dar intervenţia unei rude va atenua conflictele.

Gemeni – Sunteţi îngrijorat din cauza unor probleme de serviciu. Cu siguranţă veţi găsi soluţii în această zi. Vi se vor încredinţa nişte secrete: dovediţi să sunteţi demn de ele.

Rac – Staţi cam prost cu banii, însă vă sfătuim că nu rataţi ocazia de a face o surpriză plăcută persoanei iubite, mai ales că a fost nemulţumită de atitudinea dvs. din ultima vreme.

Leu – Ar trebui să mai lăsaţi afacerile deoparte şi să vă relaxaţi alături de cei dragi. Primiţi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi văzut de mult.

Fecioară – Planurile pe care vi le-aţi făcut sunt în pericol din cauza faptului că nu vreţi în ruptul capului să ascultaţi şi părerile celor din jurul dvs.

Balanţă – Persoana iubită v-a pregătit o surpriză plăcută, însă nu veţi avea parte de ea dacă decideţi să staţi bosumflat toată ziua. Veţi avea ocazia să puneţi în practică câteva proiecte.

Scorpion – Starea de sănătate nu este dintre cele mai bune, iar excesul de medicamente nu vă ajută la nimic. Renunţaţi câteva zile la cafea şi ţigări şi vă veţi simţi mai bine.

Săgetător – Ar fi bine să nu vă faceţi prea multe planuri, întrucât programul vi se schimbă din mers. În prima parte a zilei aveţi de făcut mai multe drumuri scurte pentru cămin.

Capricorn – Evitaţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu cu colegii de serviciu. V-ar irita şi v-ar strica toată ziua. Popularitatea dvs. în rândul prietenilor este la limita maximă.

Vărsător – Detaşarea şi realismul vă ajută să-i convingeţi pe ceilalţi şi să ajungeţi la rezultatele dorite. Nu grăbiţi evenimentele cu efect pe termen lung şi încercaţi să nu fiţi pătimaş.

Peşti – Veţi primi un semn din partea unei persoane influente de la care aşteptaţi un ajutor. Vă urmăreşte ideea unui nou domeniu care să vă dea satisfacţie. Cineva vă dă nişte bani spre păstrare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Mama lui Bulă
Caricatura zilei
Număr unic pentru deranjamente în alimentarea cu energie electrică
Din nou fruntaş la “Săptămâna educaţiei globale”
BMW distrus de flăcări
10 incendii într-o singură zi
În 2012 vom avea UN NOU CET
Drept la replică - Modern Calor
Precizări din partea societăţii Modern Calor
Petru Bogatu: Trebuie schimbată denumirea Republicii Moldova
De principiu, Opoziţia va merge la consultări
Petrom şi ExxonMobil au descoperit gaze naturale în Marea Neagră
Botoşani: Drama trăită de Denis şi Georgiana
La sfârşitul lunii februarie aflăm ce USL-işti se bat pentru primării
Directorul Modern Calor acuzat de Ţurcanu că ia clienţi cu arcanul
„Guvernul este autist”
La „Mavromati” lucrările de reabilitare au avansat foarte mult
Botoşani: Lista şcolilor închise
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog