Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
352
De la 07 Ianuarie 2003
123196655
pnl

Horoscop

  • 27 February 2012, 23:00
Berbec – În dragoste, cu cât sunteţi mai spontani cu atât e mai bine. Puteţi să ajungeţi la o înţelegere privind o problemă mai veche dacă o aduceţi pe tapet ca şi cum nu ar avea importanţă.

Taur – Se pare că astrele vă deschid poarta prosperităţii în această zi. Aveţi şanse mari de reuşită în tot ce întreprindeţi. Este o zi ideală pentru a semna acte sau pentru a încheia un contract.

Gemeni – Vă aşteaptă o zi agitată, în care veţi întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi.

Rac – Vă simţiţi limitaţi în a vă întâmpina unele dificultăţi din partea apropiaţilor. Prietenii nu sunt chiar atât de loiali pe cât credeţi. Învingeţi graţie talentului de care daţi dovadă.

Leu – Vă simţiţi limitaţi în a vă exprima părerile şi sentimentele. Aveţi tendinţa de a vedea doar partea goală a paharului. Abia spre seară vă eliberaţi de nervii şi stresul acumulate peste zi.

Fecioară – Astăzi totul decurge conform planului. Încercaţi să nu acţionaţi din ambiţie. În plan sentimental, cunoaşteţi o revigorare a sentimentelor faţă de partenerul de viaţă.

Balanţă – Ştiţi unde trebuie să mergeţi, ce aveţi de făcut. Instinctul ar trebui să vă atenţioneze când trebuie să vă opriţi. Nu toate informaţiile pe care le obţineţi vă sunt de ajutor.

Scorpion – Vi se pare că toată lumea este împotriva dvs., aparent fără motiv. Există totuşi o soluţie pentru a depăşi situaţia: adaptabilitatea şi flexibilitatea vă permit să reînnodaţi relaţiile.

Săgetător – Ziua aceasta nu vă va scăpa nimic veţi şti dinainte ceea ce gândesc şi simt ceilalţi, nici un răspuns nu vă va surprinde. E momentul să vă faceţi planuri de viitor.

Capricorn – Sunteţi ceva mai degajat, mai ales în urma unei veşti bune din domeniul personal. Cu sănătatea nu staţi prea bine dar aveţi speranţa unei rezolvări.

Vărsător – Aveţi impresia că ceilalţi vă percep într-o lumină distorsionată şi sunteţi dezamăgit pentru că dvs. credeţi că meritaţi mai mult. Primiţi un răspuns pozitiv la una din cererile dvs.

Peşti – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să vă faceţi un nou prieten, plin de surprize.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Nedumerire bărbătească
Caricatura zilei
Despre competenţă şi responsabilitate
Dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei
28 februarie - Ziua Protecţiei Civile din România
China a atins un "punct de cotitură" în dezvoltarea sa economică
Richard Dawkins, "cel mai cunoscut ateu din lume"
nu pot fi sigur că Dumnezeu nu există
O analiza a BNR: Ce a mers şi ce nu în decembrie 2011?
Nu e nevoie ca Teodor Meleşcanu să se suspende din PNL
voi cere excluderea sa
Unde a petrecut Meleşcanu de Revelion
Botoşani: O familie face greva foamei la Prefectură
Zona Metropilitană Botoşani prinde contur
A început evaluarea directorilor instituţiilor de cultură
Elevi jandarmi de la Fălticeni în practică la Botoşani
Iarna grea a mărit consumul de medicamente
Profesori obligaţi să predea la ţară
Sistem modern de consultare a pacienţilor la Spitalul de Pediatrie
AJOFM recrutează dezvoltatori pentru Franţa
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog