Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11254
De la 07 Ianuarie 2003
120866867

Horoscop

  • 3 May 2012, 23:00
Berbec – O zi în care comunicarea cu ceilalţi este scurtcircuitată. Nici nu spuneţi ce trebuie, dar nici nu se vrea să se înţeleagă ceea ce spuneţi. Nu faceţi angajamente pe termen lung, evitaţi conflictele.

Taur – Încercaţi să faceţi o bună impresie, evitând pornirile arogante. Aceasta este cheia succesului acum. O sumă de bani mică, devine suficient de mare încât să işte neînţelegeri.

Gemeni – Sunteţi atât de ocupat că nici nu ştiţi cum trec zilele. Este bine, îndeosebi pe plan afectiv. Reuşitele sunt imediate. Revine în actualitate problema unei moşteniri.

Rac – Vă concentraţi cu atâta abnegaţie pe o activitate creativă care vă face plăcere, încât nu vă mai plictisesc muncile de rutină, iar obligaţiile zilnice chiar vă pot distra.

Leu – Sunteţi surprins de un val de pesimism. Prietenii vă observă starea de spirit şi încearcă să vă înveselească. Nu îi refuzaţi, fac totul cu bună intenţie.

Fecioară – Buna dispoziţie pe care o răspândiţi în jur are darul de a vă face să câştigaţi puncte la capitolul simpatie. Sunteţi radios şi toţi vor să vă dea alături.

Balanţă – Telefonul unei cunoştinţe de acelaşi sex vă cam indispune. Ar fi bine să nu luaţi în seama informaţiile primite. Acestea provin de la o persoană care nu vă vrea nicicum binele.

Scorpion – Executaţi cu fineţe cele mai dificile părţi ale unei activităţi cotidiene şi vă pierdeţi răbdarea la cea mai nevinovată observaţie. Lăsaţi totul baltă şi faceţi o revizie de rutină.

Săgetător – Sunteţi răsfăţat de toată lumea, însă spiritul dvs. critic nu vă părăseşte nici un moment. Căutaţi motivele pentru care anturajul se comportă cu atâta solicitudine.

Capricorn – Exuberant şi optimist, faceţi excese la care alţii nu pot nici să se gândească fără a li se face rău. Anturajul ascultă cu interes maxim soluţiile profesionale oferite de dvs.

Vărsător – Părerile familiei dvs. vi se pare fără sens, dar nici nu credeţi că aveţi vreo şansă să-i convingeţi că nu au dreptate. Acumulaţi alt fel de experienţă de viaţă.

Peşti – V-aţi cam plictisit de prietenii vechi şi de dizertaţiile lor pretenţioase ori licenţioase, aşa că decideţi să rămâneţi mai mult timp cu familia.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Studentul şi profesorul Einstein
Integrarea prin Unire, mult mai rapidă şi mai sigură decat Unirea prin Integrare
România este ţara cea mai apropiată de Republica Moldova
Rusia nu exclude atacuri preventive împotriva scutului antirachetă
Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, primit de Traian Băsescu la Palatul Cotroceni
Pădurile rămân în portofoliul Mediului
Ponta zice că nu sunt bani pentru creşterea salariilor şi a pensiilor
Traian Basescu, despre poziţia României faţă de cazul Timosenko
Botoşani/Adăşeni: : Centru modern pentru persoane cu probleme psihice
Scară pentru ANL-ştii de la Cişmea care taie calea spre oraş
Niţură a vrut să îşi trimită mintea la spălat şi a pierdut bonul
a declarat Dorin Ciuştea
Un tânăr a lovit o adolescentă şi s-a dus liniştit acasă
La Spitalul judeţean se dau din nou tichete de masă
Botoşănenii sunt aşteptaţi la expuneri pe teme de sănătate
Taximetrişti lacomi
Produs pentru slăbit, reclamat la Protecţia Consumatorilor
Programul de guvernare pe care Victor Ponta îl prezintă Parlamentului
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă