Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
29852
De la 07 Ianuarie 2003
105974838

Horoscop

  • 22 May 2012, 23:00
Berbec – Suferiţi puţin că nu mai sunteţi în centrul atenţiei. Este doar o stare de moment. Reuşiţi să vă remontaţi până la sfârşitul zilei şi totul va ieşi bine. Faceţi mici investiţii!

Taur – Vremea schimbătoare vă afectează din plin. Se recomandă atenţie la ceea ce spuneţi, nu cumva să aveţi papagal când nu trebuie. În familie se anunţă multă, multă agitaţie.

Gemeni – Vi s-au făcut promisiuni prea atrăgătoare ca să mai puteţi avea răbdare până la împlinirea termenului. Uitaţi că aţi promis să păstraţi secrete toate propunerile şi vă lăudaţi.

Rac – Dimineaţă sunteţi liniştit, dar după-amiază vă confruntaţi cu probleme financiare noi, probabil achitarea unor datorii uitate. Prietenii vă ajută mai mult decât vă aşteptaţi.

Leu – Vi se cere părerea în probleme în care nu sunteţi specialist, ba chiar nu aveţi nici un fel de experienţă. Faptul că sunteţi obiectiv face ca opiniile dvs. să fie apreciate necondiţionat.

Fecioară – Este necesar să stabiliţi deja un program de relaxare, deoarece aţi fost suprasolicitat şi oboseala a început să-şi spună cuvântul. Măcar acceptaţi să fiţi ajutat!

Balanţă – Faceţi planuri grandioase, dar ţineţi cont că nu are cine să vă ajute, ci dvs. trebuie să-i sprijiniţi pe alţii. Vi se oferă o recompensă neaşteptată şi uitaţi de toate necazurile.

Scorpion – Vă puteţi odihni mai mult, dar v-aţi obişnuit cu programul aglomerat de până acum. Nu vă puteţi deconecta decât în prezenţa persoanei iubite, care ştie cum să vă facă să vă relaxaţi.

Săgetător – Aveţi ocazia de a vă întâlni cu prietenii dvs. cei mai buni, dar vă veţi da peste cap tot programul prestabilit. Nu renunţaţi, pentru că ulterior vă va părea rău!

Capricorn – Aveţi atât de multe propuneri de colaborare, încât ofertele de azi nici nu le mai luaţi în considerare. Nu faceţi greşeala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai avantajoasă.

Vărsător – În loc să faceţi un consult medical adecvat, preferaţi să vă trataţi pentru boli imaginare cu reţete primite de la cunoscuţi. Nu starea de sănătate constituie o problemă.

Peşti – Sunteţi cam nemulţumit de tot ce este în jurul dvs., deşi nu aveţi nici un motiv. Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu e cazul să vă grăbiţi. Spre seară veţi afla ceva care vă va bucura.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Caricatura zilei
Bancul zilei: Prezicere împlinită
Japonia este ţara mult mai îndatorată decât Grecia
Scandal politic şi electoral la CNA.
CNA ar trebui desfiinţată şi înfiinţată din nou, spune un membru
USL vrea ca parlamentarele să fie organizate în octombrie
Percheziţii simultane în România şi Germania
într-un caz de evaziune fiscală
O cacealma: dragostea moldovenilor pentru Putin şi Uniunea Vamală
Traian Băsescu îl contrazice pe Andrei Marga
Impozitarea marilor averi a fost respinsă de Camera Deputaţilor cu voturile PNL
Poliţia este cu ei!
Ioan Rotundu
Botoşani: Campania electorală văzută la faţa locului (III)
Preacinstitul Portariuc îmbată electoratul
doar, doar l-o vota!
Peste o sută de poştaşi rămân pe drumuri
Guvernul Ponta nu-i capabil de fapte
avertizează Mişcarea pentru Botoşani
Prefectul Constantinescu umblă cu avertismente
La Spitalul judeţean se fac angajări
Sindicatul „Speranţa” a trimis la minister propunerile la Legea sănătăţii
Copil mort la domiciliu în condiţii neelucidate
Comisie paritară la Spitalul Judeţean, pentru lămurirea situaţiei sporurilor
Micuţul dictator creşte ca voinicul din poveste
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă