Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8892
De la 07 Ianuarie 2003
111079477

Horoscop

  • 3 June 2012, 23:00
Berbec – Situaţia sentimentală se îmbunătăţeşte simţitor. Sentimentele dvs. sunt deosebit de intense şi se bucură de receptivitate. Încercaţi să fiţi mai puţin autoritari cu părinţii.

Taur – Persoana iubită vă va susţine din toate punctele de vedere. Sfaturile acesteia vă vor fi de un real folos, aşa că ar fi bine să ţineţi cont de ele.

Gemeni – Faceţi o bună impresie, în special unei persoane care doreşte să vă acorde sprijinul de care aveţi nevoie. Nemulţumirile de până acum se vor rezolva.

Rac – Dorinţele intense abia aşteaptă momentul favorabil pentru a se exterioriza. Vă aprindeţi uşor, argumentaţi cu înflăcărare şi vă impresionaţi partenerul sau rudele.

Leu – Nu vă va fi prea uşor la serviciu, mai ales că unul dintre colegi încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dvs. Fiţi prudent şi nu vă implicaţi în activităţi de rutină.

Fecioară – Unele dintre situaţiile cu care v-aţi confruntat până acum nu au fost tratate cu suficientă conştiinciozitate şi va trebui să reveniţi asupra lor.

Balanţă – Reuşiţi să ieşiţi în evidenţă în anturajul de prieteni, dar acest lucru ar putea stârni gelozia partenerului. Încercaţi să fiţi ceva mai conciliant şi mai înţelegător.

Scorpion – Sunteţi ceva mai romantic decât în mod obişnuit şi acest lucru va avea efecte pozitive asupra relaţiei sentimentale. Sprijinul partenerului va fi inspirat.

Săgetător – Vă aflaţi într-o formă bună şi aveţi mult chef de viaţă. Evitaţi consumul de alimente grase, deoarece aţi putea avea neplăceri cu ficatul. Nu împrumutaţi bani.

Capricorn – Veţi cunoaşte o nouă provocare: cineva o să încerce să vă înşele. Fiţi liniştit, nu va reuşi! Cu acest prilej veţi vedea cine vă sunt prietenii şi cine duşmanii.

Vărsător – Munciţi foarte mult şi timpul liber dedicat problemelor personale este foarte limitat. Este un moment când, spuneţi dvs., trebuie să riscaţi în afaceri.

Peşti – Sunteţi preţuiţi pentru obiectivitatea dvs. Între teorie şi practică, totuşi, drumurile nu sunt lipsite de obstacole. O parte din obiectivele dvs. profesionale vor suporta schimbări.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Deruta prostituatei
Hosni Mubarak a refuzat, plângând, să meargă la închisoare
Guvernul aşteaptă scuze din partea autorităţilor Ungariei
pentru declaraţiile defăimătoare ale şefului Parlamentului
Dinamica economiei - Managerul Primăriei Botoşani
Ponta lansează un proiect ilegal
Scandalul privatizării ICA. Prejudiciu de milioane, confirmat
Voiculescu încearcă să pună mâna pe Loteria Română
Statele Unite, spectrul "declinului imperiului"
5.000 de copii din Basarabia vor merge gratuit la mare, în Ţară
Călăraşi: Poliţişti implicaţi în campania electorală
Mazăre copiat prost de interlopul Rotaru
Consilierii USL, coşmarul negru al preşedintelui Mihai Ţâbuleac
Mişcarea pentru Botoşani şi-a prezentat tinerii candidaţi
Tudora: Anton, supravegheat de prefect, a depozitat noroiul sub garduri
Platforma electorală a candidatului Florin Plian, comuna Curteşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă