Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7154
De la 07 Ianuarie 2003
84995118

Horoscop

  • 13 July 2012, 23:00
Berbec – Trebuie să aveţi control în toate aspectele vieţii! În special asupra comportamentului copiilor. Nu ezitaţi să cereţi precizări dacă nu aţi înţeles bine ceva.

Taur – Iată o minunată şansă de a străluci prin cunoştinţele şi experienţa pe care le aveţi. Nu încercaţi să vă impuneţi, ci uşor, cu un zâmbet, să faceţi cunoscută poziţia.

Gemeni – Zi ideală pentru a face calcule, a planifica. Faceţi bilanţul veniturilor şi al cheltuielilor. Planificaţi riguros cheltuielile familiei.

Rac – Amintiţi-vă că vorbele nu sunt nici pe departe lucrul cel mai important. Dacă alesul dvs. este mai tăcut, nu înseamnă că trebuie să vă puneţi ambiţia să faceţio din el un vorbăreţ.

Leu – Este important să păstraţi relaţiile bune cu prietenii, chiar dacă rugăminţile lor vi se par inoportune. Făcând o concesie mică acum, veţi fi, de fapt, în câştig.

Fecioară – Dragostea dvs. e atât de fierbinte încât ar putea încălzi întreaga planetă. Nu uitaţi să dăruiţi mult din căldura dvs. sufletească şi celor dragi.

Balanţă – Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi să replicaţi! Sfaturile prietenilor vă pot fi utile, dacă vă temperaţi orgoliul.

Scorpion – Vă concentraţi asupra familiei şi celor dragi care vor răspunde cu uşurinţă cererilor dvs. Spre seară, puteţi primi o veste bună.

Săgetător – Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional.

Capricorn – Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce vă irită peste măsură. Dacă veţi da dovadă de înţelegere, veţi evita o ceartă.

Vărsător – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, nu puteţi lua întotdeauna decizia corectă. Nu este cazul să plecaţi urechile la bârfele din jurul dvs.

Peşti – Dimineaţa, aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitatea de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Gândire vangheliană
România este "noua oaie neagră a Europei", scrie cotidianul spaniol El Pais
Ilie Sârbu, socrul lui Ponta, vrea referendum în două zile
numai aşa, speră ei, îl vor învinge pe Băsescu
MAE reduce drastic numărul secţiilor de vot din străinătate * o altă piedică în calea lui Băsescu
Zgonea vrea să verifice legalitatea recomandărilor Comisiei Europene
Turcanu dă un Logan mită electorală pentru cei care merg la vot
mita electorală se sancţionează penalŢurcanu nu cunoaşte nici Constituţia României, făcând declaraţii aiuritoare
Botoşani: La Spitalul judeţean bolnavii dorm pe jos
Un fost miliţian a fost ales preşedintele ATOP
tot în ATOP a mai fost ales şi un condamnat penal
Botoşani: Delegaţie a „Medical Mission” în vizită la prefect
Şi în urma recorectării am rămas cu Bac zero la unele licee
Botoşani: Locuri neocupate la licee de top
Directorul Sergiu Lungu stă npe un scaunj care se clatină rău de tot
Bolnavii de cancer iar n-au medicamente
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă