Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Reportaje
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17194
De la 07 Ianuarie 2003
122902843

Horoscop

  • 24 July 2012, 23:00
Berbec – O cunoştinţă apelează la dvs. pentru a vă cere un favor şi veţi face un compromis pentru a o ajuta. Vă agitaţi prea mult şi nu e cazul. Faceţi din ţânţar armăsar.

Taur – Ochii văd, inima cere! Vi se potriveşte foarte bine această zicală. Dar pe traseul dorinţe şi realitate rezultatele bune mai întârzie. Atenţie dacă semnaţi acte!

Gemeni – Spiritul dvs. întreprinzător este mai pronunţat. Sunteţi dispuşi să nu luaţi în seamă capriciile nimănui pentru ca iniţiativele să vă reuşească din plin.

Rac – Multe urgenţe, ce nu vă privesc direct, trebuie să le soluţionaţi tot dvs. Interesele altora vă sufocă programul şi aşa destul de încărcat. Descoperiţi lucruri importante.

Leu – Intervin probleme la locul dvs. de muncă. Fără îndoială programul dvs. va fi altfel decât l-aţi conceput. Vă revine obligaţia să răspundeţi oricărei provocări de argumente.

Fecioară – Asimilaţi evenimentele de azi cu mare greutate şi le permiteţi adversarilor să acţioneze liber, fără a fi în pericol de a suporta penalizări. Controverse familiale.

Balanţă – În dragoste vă dovediţi mai încăpăţânat ca niciodată. Ţineţi morţiş ca partenerul să se poarte într-un mod ales numai de dvs. Fiecare om are personalitatea lui.

Scorpion – Cineva din familie vă enervează şi vă lăsaţi purtat într-o discuţie care vă stresează. Eforturile pe care le veţi face se vor concretiza în rezolvări al unor probleme vechi.

Săgetător – Dacă vă aflaţi la serviciu, este posibil să vă certaţi cu un coleg dintr-o neatenţie a dvs., pe care nu o veţi recunoaşte. Este posibil să daţi dovadă de neseriozitate.

Capricorn – Priorităţile sunt în atenţia dvs. dis de dimineaţă. Dialogul cu prietenii şi rudele se derulează favorabil. Mai mult, succesul unei persoane apropiate trebuie sărbătorit.

Vărsător – Pasiunile de ordin estetic revin pe agenda dvs. de lucru. Acum, în timpul liber, veştile despre pasiunile familiei, vor fi analizate cu calm. Echilibrul interior contează enorm!

Peşti – Este o zi mai specială pentru viaţa relaţională. Oaspeţii care se anunţă, dar şi invitaţiile primite sunt de bun augur. Elanul şi entuziasmul vă pot ajuta să faceţi lucruri deosebite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Greu examen!
Naivitatea liberalilor şi viclenia lui Geoană
Ioan Rotundu
Video: Sârba proprietarilor (partea I)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog