Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
20092
De la 07 Ianuarie 2003
118499318

Horoscop

  • 5 August 2012, 23:00
Berbec – Apar nişte probleme de sănătate, care vă vor pune pe gânduri. Vizita la medic va fi neapărat necesară. Vreţi nu vreţi, trebuie să luaţi în seamă solicitările celor din jur.

Taur – Încercaţi să vă exprimaţi nemulţumirile în faţa unor prieteni. În felul acesta aţi putea afla o soluţie ingenioasă pentru a le rezolva. Aţi putea să începeţi o nouă acţiune.

Gemeni – Sunteţi mai sensibil ca de obicei, dar şi mai subiectiv. Necazurile celor din jur vă impresionează şi asta vă măreşte tensiunea internă. Cineva încearcă să vă protejeze.

Rac – Vă deranjează condiţiile care vi se pun în familie, dar nu este cazul să faceţi comentarii. Planurile dvs. vor avea succes cu condiţia să nu vizeze rezultate imediate.

Leu – Problemele de la serviciu vă preocupă şi în timpul liber, ceea ce vă poate accentua starea de stres. Ar fi bine dacă aţi accepta propunerea persoanei iubite şi aţi ieşi la o plimbare.

Fecioară – Desigur, când vă este lumea mai dragă intervine o situaţie neprevăzută. Vă antrenaţi în tot felul de activităţi şi vă străduiţi să menţineţi acest ritm.

Balanţă – Pentru dvs. exerciţiile de voinţă vor avea efectul dorit. Pentru cei care trebuie să daţi un test – tactica de a vă gândi până a spune da este ideală.

Scorpion – Excelaţi în tot ce faceţi, şi acasă, şi la serviciu, dar puteţi deveni şi tipicar, sau prea interesat de ceea ce nu vă priveşte. Evitaţi certurile şi eforturile dăunătoare sănătăţii.

Săgetător – Inspiraţi încredere, simpatie şi la nevoie dovediţi că sunteţi deosebit de puternic. Evitaţi însă atitudinile „războinice”. Puteţi avea senzaţia că vă e forţată mâna.

Capricorn – Norocul încă vă susţine, obţineţi uşor ce doriţi sau nu aveţi prea multe greutăţi, dar e timpul să vă folosiţi calităţile nu şi defectele.

Vărsător – V-aţi implicat într-o mulţime de probleme, care nu vă mai dau timp nici să respiraţi. Spre seară, vă veţi simţi plin de energie. Încercaţi să petreceţi mai mult timp cu partenerul.

Peşti – Vi se propune o investiţie tentantă, dar este nevoie de mai multă alergătură decât bănuiţi. Evitaţi să începeţi activităţi de tip comercial.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Pedeapsa lui Bill Clinton
Video: Biserica interzisă (partea I)
Substanţa, filozofia şi spiritul Congresului PSD
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă