Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Reportaje
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7136
De la 07 Ianuarie 2003
123714797

Horoscop

  • 12 August 2012, 23:00
Berbec – Veţi face rost de bani pentru un drum, dar orice speculaţie se va răzbuna tot pe dvs. Spre seară vă bucuraţi de popularitate în rândul prietenilor.
Taur – Munciţi serios şi constant. Dar atingerea scopurilor dvs. intime se poate împlini în 2-3 etape, prin intermediul unor persoane care ştiu să fie diplomate.
Gemeni – Vă sculaţi de dimineaţă cu sentimentul că meritaţi mai mult decât vi se oferă. Spre seară, partenerul de viaţă vă face o propunere interesantă.
Rac – Ceva se pregăteşte în cercul dvs. de prieteni sau în casă şi sunteţi contrariat că nu v-au inclus şi pe dvs. în negocieri. Spre seară, veţi avea parte de reversul medaliei.
Leu – De energie nu vă puteţi plânge, aşa că nu-i o problemă faptul că agenda dvs. este foarte încărcată. Neplăcerile de sănătate pe care le veţi putea avea sunt din zona rinichilor.
Fecioară – Agitaţia de la serviciu tinde să se diminueze, iar eforturile pe care le-aţi făcut până acum par să fie apreciate. Relaţia cu colegii e bună şi mizaţi pe sprijinul lor.
Balanţă – Vă frământă unele probleme care ţin deja de domeniul trecutului. Ar fi bine dacă nu aţi mai analiza totul în detaliu şi v-aţi lăsa purtat de val. mici surprize spre seară!
Scorpion – În ciuda unui sentiment de nemulţumire, starea dvs. generală este bună. Reuşiţi să priviţi cu încredere spre viitor, iar acest lucru are o influenţă pozitivă.
Săgetător – Nu sunt excluse acţiunile precipitate şi nici „coliziunile” cu cei ai căror idei diferă de ale dvs. Important este că aveţi multă forţă şi puteţi reuşi în tot ce vă propuneţi.
Capricorn – Astăzi vă bucuraţi de compania unor persoane agreabile. În privinţa iniţiativelor comune, puterea de convingere lucrează în favoarea dvs.
Vărsător – Vă treziţi dimineaţă cu gândul să faceţi cât mai multe pentru casă. După o muncă asiduă, vi se pare normal să vă rezervaţi câteva momente de destindere.
Peşti – Entuziasmul sentimental va fi mare pe tot parcursul zilei. Vi se vor face complimente şi veţi face şi dvs. câteva declaraţii. Nu e momentul pentru o schimbare de proporţii.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Şiretenia unei blonde
Video: Pasiuni de primar
Ce nu înţeleg Băsescu şi cu Boc!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog