Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15702
De la 07 Ianuarie 2003
123964166

Horoscop

  • 29 November 2012, 23:00
Berbec – V-aţi agitat prea mult până acum, iar inima dvs. este destul de sensibilă. Este posibil să aveţi probleme în această direcţie; dar n-ar fi exclusă nici creşterea tensiunii.

Taur – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele mai fericite, aşa că evitaţi să rămâneţi singur după orele de program.

Gemeni – Dacă încetaţi să confundaţi dragostea cu posesiunea, viaţa va fi mai uşoară şi armonia va domni în căminul dvs. nu vă grăbiţi, lăsaţi lucrurile să acţioneze pentru dvs.

Rac – Într-o adunare veţi fi elementul dominant. Superioritatea dvs. nu va fi pusă la îndoială. O întâlnire vă oferă un spectacol promiţător. Dragostea poate oferi orizonturi minunate.

Leu – Starea de confuzie şi lipsa de entuziasm care vă domină ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu persoana iubită. Ar fi bine să fiţi mai înţelegător cu cei apropiaţi.

Fecioară – Nu se pune problema sentimentalismului, veţi fi nemilos cu cei ce încearcă să vă încalce atribuţiile. Vi se vor face confesiuni care vă vor uimi.

Balanţă – Concentraţi-vă eforturile în cămin. Aveţi de făcut curăţenie, schimbări, cumpărături. N-ar fi exclus nici să vă treziţi cu un musafir. Cineva din anturaj încearcă să vă marginalizeze.

Scorpion – Nu mai puneţi la suflet toate răutăţile celor din jur şi nu vă mai consumaţi din orice nimic. Partenerul de viaţă vă susţine în tot ce întreprindeţi.

Săgetător – Dorinţa de joc şi aventură se va accentua mai ales în a doua jumătate a zilei. N-ar fi exclus să şi exageraţi, ceea ce v-ar putea aduce reproşurile partenerului.

Capricorn – Sunteţi într-o vervă molipsitoare. O discuţie vă va păune pe tapet nişte adevăruri la care nu aţi mai meditat până acum. Activităţile domestice vă umplu aproape tot timpul.

Vărsător – În cea mai mare parte a zilei veţi da dovadă de comoditate, dar acest lucru nu va produce încurcături. Cheltuielile vor fi la ordinea zilei. Atenţie la fundul sacului!

Peşti – Trebuie să vă ţineţi o promisiune şi, în consecinţă, pierdeţi foarte multă vreme încercând să vă respectaţi angajamentul. Nu faceţi un compromis pe care nu doriţi să-l acceptaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Maria reclamantă şi Ion pârât
Gastronomie: Frigărui marinate de miel
Care e schema deturnării de fonduri de care e acuzat Nelu Iordache, patronul Romstrade şi Blue Air
banii furaţi ar fi fost cheltuiţi pe terenuri şi un avion
Cine importă gaze, la ce preţ, de unde şi cât
USL vrea să distrugă relaţia cu partenerii strategici
Frankfurter Allgemeine Zeitung semnalează un nou posibil caz de plagiat în Guvernul Ponta
Ecaterina Andronescu ar fi plagiat într-o lucrare ştiinţifică din anul 2003
Nicolae Negru: Să nu ne irosim votul
Profesori de limbă română din regiunea transnistreana, audiați in Parlamentul European
Mândria de a fi Victor Ponta
În ajunul Zilei de Învrăjbire Naţională
Ioan Rotundu
Botoşani: Medicii botoşăneni vor o nouă dezbatere pe tema Legii Sănătăţii
Se amână pronunţarea în procesul Spitalului Judeţean cu „Casa”
B otoşani: Banii de navetă ai profesorilor, recuperaţi cu executorii judecătoreşti
Botoşani: Cancerul pulmonar ajunge la cifre îngrijorătoare
Ponta a declarat că-l va scoate pe Năstase din puşcărie
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog