Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23663
De la 07 Ianuarie 2003
118288856

Horoscop

  • 27 December 2012, 23:00
Berbec – Inspiraţia dvs. vă este foarte utilă astăzi. Veţi avea puterea de a discerne ceea ce e mai bine pentru dvs. şi familie. Petreceţi seara plimbându-vă împreună cu familia.

Taur – Încercaţi să vă simplificaţi munca, alegând calea cea mai uşoară. Aceasta pentru că aveţi mereu tendinţa de a vă complica. Cereţi sfatul prietenilor din anturaj.

Gemeni – Veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă prin rezolvarea unei situaţii cu care vă confruntaţi de ceva timp. Oricum, capacitatea dvs. de a vă implica în activităţi practice este mare şi este unanim apreciată, atât de superiori, cât şi de colegii de muncă.

Rac – Nevoia de manifestare în plan sentimental este mai mare decât în mod obişnuit. Fiţi totuşi prudent şi nu vă încredeţi în orice zâmbet. Cheltuielile se vor ţine lanţ.

Leu – Viteza dvs. de reacţie este excelentă şi acest lucru vă poate scuti de o mulţime de neplăceri. În plus, daţi dovadă de o bună rezistenţă, atât fizică, cât şi psihică.

Fecioară – Acordaţi mai mult timp şi mai multă răbdare acelor rude care au trecut prin situaţii dificile, dacă vreţi ca altă dată să aibă încredere în dvs. Calm aparent şi soluţii ciudate.

Balanţă – Relaţia cu partenerul de viaţă redevine armonioasă, însă încă vă mai gândiţi la tot ceea ce s-a întâmplat. O împăcare de lungă durată înseamnă şi acceptarea unor compromisuri.

Scorpion – Calmul pe care îl afişaţi este fals şi răbdarea dvs. este pe care să cedeze. Vă enervează acele persoane care susţin că trebuie să acţionaţi pentru a repara greşelile dvs.

Săgetător – Aveţi tendinţa de a fi cam idealist şi acest lucru poate duce la neînţelegeri cu persoana iubită. Încercaţi să vă ancoraţi mai mult în realitate şi nimic neplăcut nu vi se va putea întâmpla.

Capricorn – Mare atenţie, căci n-ar fi exclus să vă suciţi glezna. Orice simptom va trebui tratat cu toată atenţia, altfel veţi avea neplăceri în viitor.

Vărsător – Ar fi bine să nu uitaţi că „vorba dulce mult aduce”. Dacă vă veţi folosi intuiţia şi nu vă veţi uita interesele puteţi ieşi mai puţin „jumulit” din această zi.

Peşti – Sunteţi cam singuratic în această zi. Nu prea vă merg lucrurile, mai ales din pricina faptului că tot staţi şi analizaţi problema din mii de unghiuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Leac pentru insomnie
De la lovituri cauzatoare de moarte la omor calificat
Distracţia Primăriei Botoşani din noaptea de Revelion
Chef de Crăciun cu etnobotanice
Anul 2013 semne bune are pentru medicii de familie
Dorohoi: Spitalul municipal îşi completează echipa de conducere
Furturile în şcoli, combătute cu materiale informative
Crăciun înflăcărat pentru pompierii botoşăneni
Pensionarii se înghesuie la Revelionul primăriei
Cacealmeaua lui Ponta cu demiterea : Macaleţi rămâne prefect
Drăguşeni : Anul 2013 începe cu alegerea primarului
Mitropolia Iaşi nu vrea cimitir privat la Botoşani
cerinţa Mitropoliei este împotriva libertăţii mediului de afaceri
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă