Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25207
De la 07 Ianuarie 2003
122910856

Horoscop

  • 3 March 2013, 23:00
Berbec – Astrele vă vor ajuta astăzi în tot ce ţine de călătorii, fie ele lungi sau scurte, de studii, incluzând şi examene de orice fel şi în demersuri legale, de orice gen ar fi ele.

Taur – Intuiţia vă va ajuta să scăpaţi astăzi dintr-o situaţie destul de neplăcută şi aparent fără ieşire, generată fie de invidia colegilor, fie de gelozia partenerului dvs.

Gemeni – Ar fin bine să vă odihniţi, pentru că altfel nu veţi mai fi în stare să faceţi nimic. Cineva cu care nu de mult v-aţi contrazis sfârşeşte prin a vă da dreptate.

Rac – Intervin unele dificultăţi de comunicare cu partenerul, de aceea vă veţi comporta cam distrat. Dar asta nu va dura prea mult, căci spre sfârşitul zilei veţi da uitării diferendele.

Leu – La muncă lucrurile sunt încurcate, aşa că mai bine negociaţi. Cuplurile pot face mici compromisuri, iar cei singuri pot câştiga teren în stabilirea unei noi relaţii.

Fecioară – Căutaţi să nu veniţi acasă cu stresul de la serviciu, relaţiile de familie putând suferi acum. Evitaţi să acţionaţi pătimaş, a fi un bun ascultător e politica cea mai profitabilă.

Balanţă – Ţineţi-vă deoparte de discuţiile prea intime. Încă alergaţi după un job sau alte venituri. Speranţele vor apărea, dar schimbarea este stresantă.

Scorpion – Unele resentimente vă determină să reluaţi mai vechi prietenii. Este un act de curaj şi de înfrângere a orgoliilor, dar merită să faceţi dvs. primul pas.

Săgetător – În această zi aţi putea descoperi că nu depindeţi de ceilalţi mai mult decât aţi fi crezut. Sentimental se prevăd evenimente importante sau nevoia unei schimbări.

Capricorn – Astăzi puteţi beneficia de anumite sume de bani, numai dacă veţi dovedi insistenţă, chiar cu riscul că puteţi deveni agasant. Reluaţi o afacere mai veche, la care aţi renunţat temporar. Acum, că sunteţi pe cale să vă recăpătaţi buna dispoziţie, aţi putea să vă întâlniţi mai des cu anumiţi prieteni.

Vărsător – Sentimentele vă copleşesc, dar nu ştiţi prea bine cum să le exprimaţi. Partenerul vă pregăteşte un cadou – surpriză, aşa că aveţi grijă să-i răsplătiţi eforturile.

Peşti – Veţi asista fără voie la o discuţie aprinsă între prieteni şi ideal ar fi să evitaţi cu eleganţă diplomatică orice amestec în această dispută, căci veţi fi prost tratat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Turistul grăbit
Gastronomie: Supă cremă de linte
Speriat de consecinţe, preşedintele Hollande vrea anularea impozitului de bogăţie
Victoria penalilor
Ioan Rotundu
Cronica unei nunţi a transhumanţei
Ioan Rotundu
Afacerile firmei RVG, strangulate la ele acasă
Primarii au descoperit că pomul lăudat de Ţurcanu este gol
Dar un detector de minciuni pentru cei de la Nova Apaseerv n-ar trebui?
Botoşani: Gura păcătosului Poirtariuc adevăr grăieşte
Una au cerut profesorii, alta le-a oferit Abramburica
Darabani: Primarul Aroşoaie a scăpat de-o piatră de moară
Eva Iova Simon: Veceu etnic
15% dintre romani generează 50% din PIB. Cine si cat produce?
Merkel se răzbună pe Ponta. România nu va intra în Schengen
Botoşani/Frumuşica: Anchetă măsluită
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog