Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21306
De la 07 Ianuarie 2003
122881373

Horoscop

  • 4 March 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi într-o dispoziţie proastă, capabilă să aducă neînţelegeri cu ceilalţi, mai ales cu rudele. N-ar fi rău să vă faceţi nişte analize. În dragoste abordaţi totul cu seriozitate.

Taur – Astăzi simţiţi nevoia de a vă descărca energia negativă. Încercaţi să discutaţi cu cineva despre ceea ce vi se întâmplă. O întâlnire neprevăzută vă scoate din rutina zilnică.

Gemeni – Astăzi nu vă pică nimic din cer şi va trebui să alergaţi până e iese sufletul pentru toate hârtiuţele şi aprobările necesare. Nu reuşiţi să obţineţi tot ce v-aţi propus.

Rac – Ar trebui să vă ocupaţi timpul cu activităţi care vă fac mare plăcere, dar cineva nu vă lasă. Acordaţi prea multă atenţie părerii celor din jur. Companiile gălăgioase vă plictisesc.

Leu – Vă bucuraţi astăzi de momente extrem de romantice, iar prezenţa partenerului devine o adevărată surpriză de revitalizare. La serviciu: alergătură, nervi şi un volum enorm de muncă.

Fecioară – Astăzi nu vă iese nimic. Vă confruntaţi cu multe probleme şi cu eşecuri pe linie. Fiţi precaut şi nu începeţi nici o negociere. Aşteptaţi!

Balanţă – Fericirea interesează pe toată lumea, dar prea mulţi sunt care se înghesuie să vă dea sfaturi în dragoste. O învoială cu o persoană din mediul profesional poate fi o capcană.

Scorpion – Este o zi ideală pentru viaţa sentimentală. Relaţia de cuplu va fi idilică, mai calmă. Vă înţelegeţi perfect: parcă vă citiţi gândurile.

Săgetător – Călătoriile şi lărgirea anturajului vă relaxează şi vă ajută să găsiţi soluţii optime pentru a învinge unele opoziţii din partea cuiva foarte îndrăzneţ şi să vă faceţi noi prieteni.

Capricorn – Starea psihoafectivă este la cotele cele mai înalte şi acest lucru, ce influenţează şi starea fizică, vă aduce astăzi în ipostaza de mare câştigător, dar nu în chestiuni legate de bani.

Vărsător – Stăpâniţi-vă şi nu intraţi în dispute de nici un fel; chiar dacă veţi crede că puteţi triumfa fără nici un fel de probleme, ceilalţi se vor dovedi astăzi a fi mai abili decât dvs.

Peşti – Vă confruntaţi cu unele dificultăţi financiare? Nu este cazul să contaţi pe ajutorul altora, căci nimeni nu pare dispus să vă sară în ajutor. Singura soluţie e limitarea cheltuielilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Geamul buclucaş
Gastronomie: Ciorbă de peşte
Australia a avut cea mai fierbinte vara din istoria sa
Botoşani: Jaful uluitor la care este supus Spitalul judeţean
tomograf pentru animale sub lacătutilaje agricole la Spitalul de Psihiatrie stoc de seturi WC pentru mai mulţi ani
Şi ministrul de interne, Radu Stroe, vrea să sperie Germania
Banca Centrală a Greciei a adus cu avionul câteva miliarde de euro în ţară
Macaleţi este nemulţumit de cum se lucrează la „fabrica de bani”
Ponta ne jecmăneşte după o lege a lui Tăriceanu
Ioan Rotundu
Comunicat întrerupere furnizare apă
Clienţii E.ON pot opta acum pentru factura electronică
Dar lefuri mai mari nu vreţi, doamna Iuliana Nacu?
Fiscul şi Camera de Comerţ i-adună pe oamenii botoşăneni de afaceri
Una din „viespile” de la Flămânzi a ajuns în conducerea IŞJ
Florin Ţurcanu se joacă cu focul… DJDP
Primarul Botoşanilor a devenit baron local
el s-a mutat la vilă, în comuna Curteşti foştii vecini nu-i regretă plecarea
Miercuri, Împăratul va împărţi bugetul judeţului
Verigile lanţului unirii s-au adunat la Suceviţa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog