Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Editorial
Învăţământ
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11506
De la 07 Ianuarie 2003
122871573

Horoscop

  • 12 March 2013, 23:00
Berbec – Nu se poate spune că vă merge rău, dar lucrurile nu ies chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aveţi deja un partener, încercaţi să nu îi daţi motiv de reproş.

Taur – Este normal să vă enervaţi atunci când sunteţi judecat greşit şi vi se atribuie erori de care nu sunteţi vinovat. Nu e normal să vă răzbunaţi pe cei care nu au nici o vină.

Gemeni – Cu toate că nu vă puteţi pune în practică propriile decizii, nu vă supăraţi şi încercaţi să vă convingeţi colaboratorii că răbdarea vă caracterizează. Alcătuiţi o intrigă desăvârşită.

Rac – Cu toate că vă simţiţi bine acasă, în mijlocul familiei, astăzi nu sunteţi în apele dvs. Dacă se iveşte prilejul unei călătorii veţi fi de-a dreptul fericit.

Leu – Găsiţi soluţii pentru toată lumea, mai puţin pentru cei care fac parte din familie. Oferiţi persoanei iubite mai multă înţelegere şi veţi fi poate mai fericit şi mai liniştit.

Fecioară – Anumite iniţiative au fost de bun augur, dar mai aveţi de luptat cu unele prejudecăţi. O întâlnire cu un prieten bun vă emoţionează şi vă ridică moralul.

Balanţă – Sunteţi o prezenţă tonică şi agreabilă, căutaţi armonia şi conferiţi distracţiilor consistenţă. Spre sfârşitul zilei o persoană de sex opus vă face ochi dulci.

Scorpion – Sunteţi indispus din cauza lipsei de atenţie din partea sexului opus. Atmosfera din familie vă readuce buna dispoziţie şi veţi concluziona că partenerul e cel mai minunat om.

Săgetător – Sunteţi mult prea exigent cu cei din jur. Din cauză că sunteţi foarte ocupat la serviciu, nu mai aveţi timp şi energie pentru treburile casnice.

Capricorn – Ziua deciziilor hotărâtoare. Nu vă temeţi de schimbări. Nu puneţi pe primul plan nevoile colectivului, ci avantajele personale şi rupeţi-vă de trecut.

Vărsător – Se acutizează problema alegerii. Dintr-o mulţime de activităţi va trebui să vă opriţi la una singură şi să o duceţi la bun sfârşit. Ascultaţi-vă intuiţia şi pe cei din jur.

Peşti – Încercaţi să nu faceţi declaraţii pe care e posibil să le regretaţi. Puteţi să vă răniţi partenerul dacă nu-i arătaţi cât de mult înseamnă el pentru dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Gastronomie: Ciorbă rădăuţeană de pui
Bancul zilei: La interviu
Preţurile legumelor şi facturile la energia electrică au ridicat inflaţia
UE trebuie să aibă dreptul de a exclude un stat care nu respectă statul de drept
profesor la universitatea Princeton, care face o paralelă între Viktor Orban şi Victor Ponta
România s-a prefăcut că respectă acordul FMI
cu permisiunea FMI
Încep disponibilizările in aparatul administrativ al Sănătăţii
Casele judeţene de Asigurări vor fi transformate în Case regionale
Aflatoxina, pâinea şi circul românesc pentru UE
Ioan Rotundu
Şi Ghiorghiţă plânge câteodată
Nu învaţă carte, vor ajunge parlamentari!
Lista matematicienilor botoşăneni de top
E.ON Ghaz aduce Iadul la Botoşani
Navetă cu burta goală şi fără bani
Ioan Rotundu
Criza politică de la Chişinău ar putea lua sfârşit
Preturile energiei electrice au scăzut mult pe piaţa centralizată
consumatorii ar putea schimba furnizorii, dar nu ştiu cum
Botoşani: Nemţii învinşi din nou, pe tăpşanul Dracşani
eroul este Florea Ţurcanu, tatăl celor doi mioriticiŢurcani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog