Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19720
De la 07 Ianuarie 2003
122905369

Horoscop

  • 5 April 2013, 23:00
Berbec – Ideile fixe nu sunt bine văzute. Fiţi receptivi! Ocaziile bune vor veni. Pălăvrăgeala este un lucru neobişnuit. Şi face bine uneori. Însă, aveţi grijă cât timp durează.

Taur – Evitaţi să vă contraziceţi partenerul, lăsaţi-i iniţiativa şi susţineţi-i părerile. Chiar dacă nu debutează sub cele mai bune auspicii, se pare că seara va fi excelentă pentru dvs.

Gemeni – Încercaţi să oferiţi celor din jur mai multă înţelegere şi vă va fi şi dvs. mai bine. După-amiază veţi fi obligat să cheltuiţi o sumă de bani pentru casa dvs.

Rac – Aveţi chef de o plimbare şi n-ar strica să o faceţi. Un prieten s-ar putea să vă ajute să rezolvaţi o problemă care vă apasă de mult timp. Un mic câştig vă ajută să fiţi mai optimist.

Leu – Partenerul vă apreciază, răspunzând cu promptitudine şi generozitate doleanţelor şi aspiraţiilor dvs. Aveţi farmec şi sunteţi apreciaţi pentru amabilitate şi seriozitate.

Fecioară – Aveţi chef să fiţi singur. Lăsaţi-vă prietenii să vă simtă lipsa. Poate vă vor preţui mai mult. Imprevizibilul este la un pas de dvs. Păstraţi-vă calmul şi veţi fi apreciat de toţi.

Balanţă – Păstraţi-vă ritmul de lucru. Ceea ce faceţi dă rezultate, aşa că ce rost are să schimbaţi ceva? Cei dragi ţin cu adevărat la dvs. O vor dovedi mai spre seară.

Scorpion – Dacă vă analizaţi toate detaliile înainte de a lua o hotărâre, veţi lua decizia corectă. Nimeni nu înţelege mai bine ce înseamnă intimitate. Lăsaţi partenerul să respire.

Săgetător – Veţi avea nemulţumiri faţă de mersul lucrurilor. Nu sunteţi sinceri cu partenerul, s-ar putea să-l răniţi cu o indiferenţă nemeritată. Fiţi atenţi la amănunte!

Capricorn – Oscilaţi între visare şi realism. Trebuie să armonizaţi aceste tendinţe pentru a obţine ce este mai bun în această zi. Aveţi încredere în intuiţia dvs.

Vărsător – Chiar dacă nu veţi fi de acord cu o persoană de sex opus, este bine să nu stârniţi contradicţii, fiindcă vă vor aduce necazuri pe viitor. Vă entuziasmaţi prea tare!

Peşti – În dragoste vă dovediţi mai încăpăţânat ca niciodată. Ţineţi morţiş ca partenerul să se poarte într-un mod ales numai de dvs. Nu este corect, nici frumos şi nici bine.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: În aşteptarea tramvaiului
Gastronomie: Paste cu ciuperci
Coreea de Nord a instalat o noua rachetă pe coasta de est
Percheziţii la medici şi farmacişti suspectaţi de evaziune fiscală cu medicamente oncologice
valoarea reţetelor false este de peste 3 milioane lei
Trăsniţi la putere: Victor Niţu şi Ioan Domonco
Primăria Botoşani primeşte proiecte cu finanţare nerambursabilă
Botoşani: De ce nu s-au atins procurorii DNA de Florin Ţurcanu
Ioan Rotundu
Citirea viselor devine posibilă
“Avem o problemă importantă. Şomajul în rândul tinerilor: 23,7%”
Paul Pavel, un vicepreşedinte al CJ de decor politic
Socoteala Direcţiei Silvice nu se potriveşte cu cea a proprietarilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog