Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
19363
De la 07 Ianuarie 2003
79749364

Horoscop

  • 24 April 2013, 23:00
Berbec – Coordonaţi cu mare atenţie activităţile profesionale şi vi se reproşează că aţi devenit cam cicălitor. Poziţia dvs. în societate este subminată de parteneri nemulţumiţi.

Taur – Acumulaţi nu numai capital, ci şi o stare de nervozitate pe care o veţi cheltui doar muncind peste program. Le pretindeţi celor din jur participare totală la tot ceea ce întreprindeţi.

Gemeni – Discuţiile cu amicii ajung într-un moment complicat şi totodată delicat din cauza unui contact ori a unor acte neclare. Conflicte care au mocnit până acum vor exploda.

Rac – Sunteţi îngrijorat de viitorul dvs. şi de lipsa de reacţie a persoanelor pe care le iubiţi. Luaţi decizii numai în folosul dvs. şi vă miraţi apoi că celorlalţi nu le face plăcere.

Leu – Nu sunteţi mulţumit de nimic şi vi se reproşează că vă place să porunciţi, să dirijaţi, să decideţi de unul singur. Setea de putere a apărut după umilirile din ultima perioadă.

Fecioară – Nu este cazul să vă faceţi atâtea griji din cauză că aţi primit un fel de înştiinţare oficială cu privire la vizita unor rude ale persoanei iubite. Faceţi calcule amănunţite.

Balanţă – V-aţi obişnuit atât de mult cu hachiţele colegilor, încât aveţi senzaţia că nu puteţi trăi fără ele. Partenerul de cuplu vă sfătuieşte să nu le mai daţi nici o importanţă.

Scorpion – Renunţaţi la o activitate planificată ori la o investiţie şi descoperiţi că inspiraţia v-a salvat de la un mare eşec. Spre seară, sunteţi invitat la o târzie cină romantică.

Săgetător – Sunteţi mai puţin pretenţios şi acceptaţi cu plăcere o invitaţie la cafea pentru a vă bârfi amănunţit noii colegi. În realitate, vă plictisiţi şi doriţi să vă conectaţi la noutăţi.

Capricorn – La masa de seară aveţi invitaţi. Unul dintre prieteni vă spune ceva neplăcut, dar suportaţi şi nu ripostaţi, pentru că îi apreciaţi prietenia. Banii pe care i-aţi câştigat îi investiţi.

Vărsător – Negocierile pe care sunteţi obligat să le susţineţi vă obligă să regândiţi chiar şi modul în care vă desfăşuraţi activitatea de zi cu zi. Constrângerile sunt la ordinea zilei.

Peşti – Nonşalant, nu luaţi în seamă exagerările şefilor şi aveţi suficientă răbdare să le demonstraţi cât sunt de nepricepuţi. Multă muncă şi eforturi cu mult peste puterile colegilor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Definiţia comunistului
Gastronomie: Omletă cu carnaţi şi legume
Peste 80% din români iau in calcul schimbarea băncii cu care colaborează
care sunt nemulţumirile acestora?
Ministerul Economiei vrea să interzică achiziţionarea fierului vechi de la persoane fizice
Ţigani din România care intrau clandestin pe teritoriul Canadei
Procesul medicului Serban Brădişteanu, acuzat de favorizarea infractorului Adrian Năstase
Ministrul de Externe Iurie Leancă a fost desemnat premier interimar
Afacerea Hoeness îi dă dureri de cap cancelarului Angela Merkel
Lansare de carte la Secţia de limbi străine a Bibliotecii Botoşani
Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi
Botoşani: Pesediştii vor boicota mitingul anunţat de Ţurcanu
La meditaţii, profesorii vor face schimburi de elevi
Ieri, inspectorii DSV i-au muştruluit pe măcelarii din Piaţa Botoşanilor
Primarul Portariuc vrea să privatizeze Centrul istoric
Uvertura Mall preferată Centrului istoric
Buhăianu intră în diplomaţie
Botoşani: La Poliţia locală se pot angaja şefi, executanţi nu
Ipoteşti: Miluţă Jijie în nepotrivire de caracter cu opera lui Eminescu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă