Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8084
De la 07 Ianuarie 2003
93960098

Horoscop

  • 25 April 2013, 23:00
Berbec Daţi semne de oboseală şi vă enervează totul n jurul dvs. Nu ştiţi prea bine ce să faceţi şi vă simţiţi blocat. Celibatarii au parte de o zi favorabilă.

Taur Partenerul de cuplu este foarte nemulţumit de schimbările pe care dvs. le faceţi fără a-i cere acordul. Este necesar să vă pregătiţi pentru o altă plecare şi mai lungă.

Gemeni Sfaturile ce vi se dau sunt foarte utile, aşa că ar fi de preferat ca mai nti să le ascultaţi pnă la capăt, apoi să daţi o replică lipsită de resentimente. Aveţi nevoie de mult calm!

Rac Simţiţi nevoia să fiţi sigur, să nu mai fiţi cicălit şi, mai ales, să nu vi se mai pretindă să acţionaţi cum vor cei din anturaj. Pot apărea probleme de sănătate sau doar o oboseală trecătoare.

Leu Intuiţi corect şi exact ce trebuie să faceţi pentru a scăpa de toate datoriile, nsă consideraţi că nu dispuneţi de suficientă energie. Evaluaţi şansele pnă cnd acestea dispar!

Fecioară Apar noi opozanţi care nici măcar nu ştiu ce vor de la dvs. Deveniţi mai pretenţios cu cei din jur, iar faţă de partener nu vă ascundeţi criticile exagerate şi dorinţele.

Balanţă La serviciu sunteţi predispus să faceţi greşeli din cauza cărora acumulaţi ntrzieri. Vă sfătuim să nu vă agitaţi şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Ieşiţi n lume!

Scorpion Resimţiţi o stare de confuzie care vă poate face să ntrziaţi lucrările de serviciu. Nu provocaţi discuţii aprinse cu şefii! Totul va reveni la normal şi veţi recupera timpul pierdut.

Săgetător Toate calităţile vă sunt recunoscute unanim şi vă simţiţi bine pnă cnd partenerul de cuplu ncearcă să-şi asume o parte din meritele dvs. Din nou, cheltuieli maxime.

Capricorn Vă antrenaţi ca să puteţi fi n stare oricnd să ripostaţi şi astfel să nu pierdeţi ceea ce aţi recuperat cu destul de multă greutate. Simţiţi nevoia să vă afirmaţi.

Vărsător Vă plictisiţi n compania partenerului de viaţă şi credeţi că aveţi nevoie de o schimbare. Programul nu vă mai lasă timp pentru aprecieri favorabile, chiar dacă primiţi ajutor.

Peşti Vă declanşaţi admiraţia pentru o persoană pe care altădată o criticaţi continuu. Răspundeţi unei invitaţii mai puţin obişnuite, dar care se dovedeşte foarte plăcută.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dispută conjugală
Gastronomie: Pulpite coapte pe jar
Procedura de soluţionare a contestaţiilor împotriva actelor administrative fiscale
Victor Ponta l-a numit ieri pe Gelu Ştefan Diaconu şef la Fisc
Curtea de Apel Suceava: Judecătorii sunt miloşi cu infractorii
Economia moare iar deputatul PSD Ciofu ne oferă bone
PNL ia de bune promisiunile lui Portariuc
Taxe şi impozite mai mici, la iniţiativa deputatului PNL Costel Şoptică
CLM Botoşani: Manipulare sau corupţie la nivel de metastază
De unde au mai apărut şi auxiliarele astea?
Miluţă Jijie somat să spună ce-a făcut pentru Eminescu
Consilierii municipali PNL s-au desolidarizat de cei ai PSD
ei au blocat la vot un interes personal al lui Portariuc
Consilierii locali l-au atacat pe primar… în stil de haită canină
Deficitul bugetar a ajuns la 4,2 miliarde de lei după trei luni
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă