Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22872
De la 07 Ianuarie 2003
118288065

Horoscop

  • 14 May 2013, 23:00
Berbec – Demersurile dvs. sunt realiste şi se referă la recuperarea unor datorii de care se pare că au uitat toţi. Apar noi forme de colaborare, destul de instabile, dar mobilizatoare.

Taur – Vă raportaţi frecvent la partener, chiar dacă, în relaţiile afective, se accentuează tendinţele de dominare ale acestuia. Dacă nu apelaţi prea des la gelozie treburile vor merge mai bine.

Gemeni – Reacţiile involuntare, atât cele proprii, cât şi cele ale anturajului, se dovedesc a fi uneori supărătoare, dar prietenii vă ajută când aveţi nevoie de ei. Nu vă lăsaţi copleşiţi de emoţii!

Rac – Deşi deveniţi mai pragmatic, puteţi face unele excese, protejându-vă investiţiile. Evitând părerile fixe, puteţi păstra relaţiile bune cu cei apropiaţi. Banii sunt cam puţini.

Leu – Vă este greu să hotărâţi fără a ţine cont de rugăminţile celor din jur şi zăboviţi îndelung asupra unei situaţii înainte de a vă pronunţa. Refugiul îl găsiţi într-o călătorie imaginară.

Fecioară – Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viaţă s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerările. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie puteţi fi liniştit.

Balanţă – Sunteţi cu capul în nori şi aveţi senzaţia că puteţi rezolva orice problemă, fără nici un fel de efort. Nu vă supraestimaţi! Aveţi grijă să nu faceţi afirmaţii pripite!

Scorpion – Începeţi o activitate de pe urma căreia veţi câştiga bine. Pentru ca succesul să fie pe deplin, vă recomandăm să vă temperaţi spiritul critic. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii!

Săgetător – Accentul cade pe bani. V-aţi putea simţi frustraţi din acest punct de vedere. Ar trebui să lăsaţi deoparte grijile financiare şi să acordaţi atenţie relaţiei intime.

Capricorn – Un telefon pe care îl primiţi din partea unui cunoscut vă surprinde şi vă determină să faceţi unele schimbări în orarul zilnic. Câştigaţi bani, dar încercaţi să fiţi cât mai discreţi.

Vărsător – Cei care nu aveţi nici o relaţie sentimentală stabilă aveţi azi ocazia de a cunoaşte o persoană deosebit de interesantă. Pentru ceilalţi, urmează ca partenerul să vă facă o surpriză.

Peşti – Este o zi specială pentru cei care încearcă să-şi construiască viitorul. Nu amânaţi luarea unor decizii. Alegeţi între iubire şi securitatea financiară şi ar trebui să decideţi singuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Când Alinuţa devine nevastă
80.000 de copii cresc fără părinţii plecaţi la muncă, în străinătate
Basarabia, a 9-a regiune a României?
OLAF din România exagerează uneori cu controalele
În ce constă ţeapa cu autostrăzile lui Şova: o explicaţie în 12 paşi
Reducerea cvorumului la referendumuri la 30%, aprobată de Comisia juridică din Senat
Sub nicio formă nu se pune problema transformării în partid
BOR şi ospăţul cu fondurile europene
Ioan Rotundu
Guvernanţi, furaţi liniştit, opoziţia veghează!
Ioan Rotundu
Sub nicio formă nu se pune problema transformării în partid
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace
Botoşani: Cum a ajuns Marian Florea şef peste Staţiunea Popăuţi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă