Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Editorial
Alune americane
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7304
De la 07 Ianuarie 2003
87510173

Horoscop

  • 2 June 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi puternic încărcaţi emoţional, aşa că nu aveţi energia necesară depăşirii obstacolelor cotidiene. Comunicaţi-vă trăirile celor apropiaţi, nu ştiţi ce legături se pot crea.

Taur – Sunteţi în căutare de colaboratori de nădejde. Unii vor încerca să vă tragă pe sfoară. Dacă aveţi un examen de trecut, bazaţi-vă pe sfaturile celor avizaţi.

Gemeni – Sunteţi prea impresionat de schimbările de la locul de muncă, riscând să vă situaţi pe o poziţie neinspirată. Prestigiul dvs. poate suferi. Nu vă ascundeţi de responsabilităţi.

Rac – Mare grijă pe cine călcaţi pe nervi! Dacă afişaţi în public un surâs, nu spuneţi nimănui ce ascunde el. Asumaţi-vă cu încredere rolul de lider în societate.

Leu – Ceva nesemnificativ la prima vedere se va schimba, iar consecinţele pentru dvs. vor fi importante. Adaptaţi-vă din mers, păstraţi o relaţie destinsă cu cei din jur, o să aveţi nevoie de ei.

Fecioară – Parcurgeţi o zi de confuzie. În familie apar conflicte privind viitorul celor mai tineri, opiniile lor nu prea le luaţi în seamă şi nu-i bine. Şantajul sentimental e prezent şi el.

Balanţă – Veţi descoperi că unii prieteni sunt prieteni doar din interes. Îşi amintesc de dvs. numai atunci când au nevoie de bani sau de un serviciu. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Scorpion – Pentru azi se anunţă muncă multă la serviciu, întâlniri şi multă vorbărie care vă poate obosi. Încercaţi să vă sporiţi atenţia şi să evitaţi superficialitatea.

Săgetător – Încercaţi să ocoliţi orice întâlnire care nu vă interesează şi vă retrageţi în colţişorul dvs. Ar fi bine să nu vă suprasolicitaţi intelectual şi evitaţi aventurile sentimentale.

Capricorn – Aveţi multe de făcut, dar nimic nu este prea greu pentru dvs. în această zi. Cu puţină imaginaţie veţi găsi soluţia salvatoare. În societate, daţi dovadă de iniţiativă.

Vărsător – Cineva din anturaj vă provoacă încontinuu şi pare a căuta cearta cu lumânarea. Deşi este bine să evitaţi un conflict deschis, nu este recomandat să vă prefaceţi că nu vă afectează provocarea.

Peşti – Nu vă bazaţi pe nimic concret atunci când începeţi să aduceţi o serie de acuzaţii grave unei persoane care nu vă este prea simpatică. Nu veţi obţine decât o imagine proastă asupra propriei persoane.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: De ce parlamentarii sunt ca broasca ţestoasă
Lumea luî Rotundu: Baronul de Vlăsâneşti
Alune americane
Ioan Rotundu
E nevoie de 4 miliarde de euro pentru infrastructura sistemului sanitar
unde i-om găsi, nu ştiu
Cazurile de şantaj din presa ultimilor ani
vezi acuzaţiile şi ce s-a ales de dosare
Nicolaescu nu-i utopic cu privire la eradicarea şpăgii din sistemul sanitar:
SUA se ciondăneşte iarăşi cu Beijingul
Germania: Mii de manifestanţi anti-austeritate la Frankfurt
Ministrul Şova a negociat cu mama sa şi a pierdut 37,2 mln euro din banii noştri
Senatul egiptean, dominat de islamişti, declarat neconstituţional
Iran: Ahmadinejad a trecut pe lângă moarte
Găseşte băncile ţapi ispăşitori pentru lipsa banilor la buget
Slugărnicia la români
Ioan Rotundu
Schimbă structural viziunea asupra fondului funciar botoşănean
Staţiunea Popăuţi, comentatorii şi ASAS
Ioan Rotundu
Loteria Română: Numerele câştigătoare la tragerea din 2.06.2013
Botoşani: Baronul de Vlăsâneşti
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă